niech ktos co powie jesli był w podobnym przypadku |
Autor | Wiadomość |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 niech ktos co powie jesli był w podobnym przypadku |
|
| w listopadzie moja dziewczyna wziała tabletki postinur duo czy jakos tak sie pisze z wiadomej przyczyny potem miała okres tak jak pisało na opakowaniu po tygodniu czy jakos tak i nastepnie po 2 tygodniach tak jak jej wypadała normala. Jakos niedawno sie kochalismy i nie do konca jestesmy pewni czy wszytsko dobrze sie skonczyło a mojej dziewczynie spoznia sie okres juz jeden dzien i czy to moze byc spowodowane tymi tabletkami ze ostatnio stracła duzo krwi i jej sie teraz spoznia czy to juz moze byc to najgorsze prosze o odpowiedz tylko tych ktorzy byli w podobnym przypadku a nie jakis tam dzieciakow co sie naczytali od innych i treaz swieca przykładem | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| w sumie nie jestem dzieciakiem ktory sie naczytal gdzies od innych ani nie znalazlem sie w twojej sytuacji ale wiem ze normalne jest ze dziewczynie sie spoznia okres nawet o tydzien(potem sie nalezy bać)...a skad to wiem,ginekolog nam na lekcji mowiła.
PEACE | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| a ginekolog nie rozmawiał z twoja panna? przy poczatkowych miesiacach terapi chormonalnej organizm musi sie przyzwyczaic przez co okres może sie troche przestawic niechg poczyta karteczke bo akurat tych tabletek nie znam ale tam powinno byc wszystko objasnione!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| nierozmawiała kazałem jej isc jak najszybciej ale ona powiedziała ze pojdzie dopiero po okresie testu ciazowego nie chce zrobic bo sie boi a to co jest napisane na ulotkach to tyle warte co...... sorki ze tak pisze ale juz siwieje z nerwów szlak mnei trafia ale to nie koniecznie musi byc ciaza a w dodatku ona ma teras sesje na studiach i sie troche denerweuje wiec moze to cos zwiazane z tym????? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| Branie takich tabletek może spowodować spóżnienie okresu nawet o kilka dni organizm musi się przezwyczaić. Stres też może opóżnić okres mam przykład obok mnie...moja dziewczyna.... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| stres czesto opużnia okres!!!!1 | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| to co waszym zdaniem jeszcze nie ma sie co denerwowac powinna miec 14 a nie ma i dalej nie ma a powiedziała mi ze tak jak na poczatku zawsze miesiaczki bolały ja okropnie piersi ale nastepnego dnia jej przeszło a okresu nie miala | |
| |
 |
|
| a mam jeszcze jedno pytanie czy w pierwszym miesiacu ciąży byłoby przybranie na wadze czy jeszcze nie zabradzo | |
| |
 |
|
| sorki ze zawracałem wam tyyleczki al;e juz dzisiaj dostaal wieczorem ale sie kurde denerwowalem mam juz naucze na przyszlosc | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 |
|
| jak co na przyszłosc w 1 miesiacu nie ma przybrania na wadze chyba że po prostu apetym może miec wiekszy i przytyc jak bedzie sie obrzerac:)
chwala bogu wszystko dobrze sie skonczyło!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 odp |
|
| Człowiek uczy się na błędach... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|