Podwijanie zsuniętego napletka |
Autor | Wiadomość |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sro 28 Cze, 2023 Podwijanie zsuniętego napletka |
|
| Witam.
Podczas chodzenia z zsuniętym napletkiem często napletek wraca na miejsce. Dużo osób próbuje metody żeby nie robić zabiegu obrzezania. Jedną z metod jest podwijanie napletka.
Ma ktoś skuteczne działania aby podwijanie napletka się utrzymało?
Stosuje ktoś jakieś inne skuteczniejsze metody?
Miałem wydłużenie wędzidełka żeby napletek tak często nie wracał na swoje miejsce i okazało się to skuteczne ale i tak zdarza się że napletek wraca na swoje miejsce i szukam skutecznych, sprawdzonych i bezpiecznych metod do stałego zsunięcia napletka za żołądź bez operacji 😊😉
Czekam na wypowiedzi 😊
Zachęcam do wsparcia pasji przy okazji:
Kliknij w link i wesprzyj
 | _________________ Pozdrawiam
Łili | | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 29 Cze, 2023 Re: Podwijanie zsuniętego napletka |
|
| Łili napisał/a: | Ma ktoś skuteczne działania aby podwijanie napletka się utrzymało?
Stosuje ktoś jakieś inne skuteczniejsze metody? |
Może zabrzmi to śmiesznie, ale używałem kiedyś przez jakiś czas... frotki do włosów Widziałem gdzieś w necie specjalne nakładki silikonowe pod główkę penisa, ale niedostępne do kupienia, więc ta frotka była zastępnikiem: miękka, elastyczna, niewyczuwalna w noszeniu, opinająca na tyle lekko, by można nosić godzinami, ale na tyle mocno by napletek powstrzymać.
Zadziałało. Obecnie nie używam nic a napletek prawie cały czas ściągnięty, nawet w nocy rzadko wraca na główkę. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Cze, 2023 |
|
| Wiesz, mam wrazenie, że w końcu i tak każdy idzie na obrzezanie - jeśli zależy mu na tym aby napletek nie nachodził na żołądź.
Jesli napletek jest spory to takie dzialania nic nie dadzą. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Marian Nowak Wiek: 25 Dołączył: 01 Cze 2018 Posty: 36 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sob 01 Lip, 2023 |
|
|  | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sob 01 Lip, 2023 |
|
|
Tak robię ale czy są jeszcze inne metody 😁 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 03 Lip, 2023 |
|
| A czy to przypadkiem nie strata czasu? Czy komuś rzeczywiście dało to jakieś dobre rezultaty? | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Wto 04 Lip, 2023 |
|
| Chyba to nic nie daje takie podwijanie napletka. | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
Marian Nowak Wiek: 25 Dołączył: 01 Cze 2018 Posty: 36 Skąd: Mazowsze | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pią 07 Lip, 2023 |
|
| Super dzięki, będę próbować | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
|