Stulejka a przedwczesny wytrysk |
Autor | Wiadomość |
rappin Dołączył: 17 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 Stulejka a przedwczesny wytrysk |
|
| witam!
czy stulejka może być przyczyną przedwczesnego wytrysku? pozdrawiam! | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 |
|
| WYDAJE mi się że RACZEJ nie. RACZEJ na pewno nie. | |
| |
 |
bluto Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 1 Skąd: Lbl | Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 |
|
| Cytat: | "Nic mi nie wiadomo o naukowych badaniach nad wpływem obrzezania na wytrysk przedwczesny, lecz w większości przypadków problem tkwi w głowie mężczyzny, a nie w jego żołędzi. Nie sądzę zatem, by istniała jakaś znaczna różnica w występowaniu tej dolegliwości pomiędzy obrzezanymi i nie obrzezanymi, natomiast z całą pewnością i jedni i drudzy mogą równie efektywnie nauczyć się wydłużenia czasu przed szczytowaniem." |
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
danio196 Dołączył: 27 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: katowice | Wysłany: Czw 27 Wrz, 2007 |
|
| witam zna ktoś może takie sposoby na przed wczesny wytrysk?? prosze o podanie ich będę wdzięczny;) | _________________ daniel | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 |
|
| Danio pełno jest takich tematów wystarczy użyć opcji "szukaj" albo sciągnąc zestaw ćwiczen ze strony głownej... | |
| |
 |
danio196 Dołączył: 27 Wrz 2007 Posty: 2 Skąd: katowice | Wysłany: Pią 28 Wrz, 2007 |
|
| dzięki qtasek już teraz wiem ściągnąłem sobie ten zestaw pozdrawiam;) | _________________ daniel | |
| |
 |
|