Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PRACA DLA NASTOLATKÓW ZA GRANICĄ
Autor Wiadomość
tomek333 

Wysłany: Sro 17 Sty, 2007   PRACA DLA NASTOLATKÓW ZA GRANICĄ

Hej wszystkim czy ktos z Was nie orientuje się może był i pracował za granicą?Chodzi o to że chciałbym wyjechać za granicę i mam 17 lat i nie wiem czy dostałbym tą pracę.Władam biegle językiem angielskim to do wyboru są raczej Wyspy Brytyjskie i Irlandia...Czy musi ze mna jechać osoba dorosła :?: :?: Zastanawiałem się również nad pracą w kraju ale pomyślałem o zagranicy...Jeżeli praca by zagranicą nie wypaliła to zostaje mi polskie morze:D.Jestem z Wielkopolski z KaliszaPrace chciałbym podjąć w wakacje.
Czekam na Wasze odpowiedzi :D :D :D :arrow:

bad ziom 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   

Yyy a co na to twoi rodzice? Tak po prostu ci pozwolą wyjechać w wieku 17 lat? :/
Poza tym prędzej policja cię zgarnie, niż znajdziesz gdzieś pracę.
Jak ci się tak spieszy uciekać z Polski to zaczekaj do 18-stki, wtedy masz pełen luz

Strikerx 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   odp

bez 18 lat wiesz co możesz zrobić...znaleść pracę w PL mój znajomy planuje wyjazd do Ang chyba. jego kumpel już tam był i pracował jako pomywacz potem w cafe i wcale super z ang nie był ale ma 18 lat :wink:

penis.com.pl
masturbator
tomek333 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   

Nie no kiedys pracowałem w zeszłe wakacje w niemczech przy zbiorze owoców...i sie zastanawialem jak to jest w anglii a rodzice nie robia mi problemow z wyjazdem bo wiedza ze jestem zaradny i sobie poradze i dosatkowo perfekcyjnie znam angielski tylko trzymaja za mnie kciuki:D

Odpowiedz do tematu