PRACA DLA NASTOLATKÓW ZA GRANICĄ |
Autor | Wiadomość |
tomek333 
Wiek: 40 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 PRACA DLA NASTOLATKÓW ZA GRANICĄ |
|
|
Hej wszystkim czy ktos z Was nie orientuje się może był i pracował za granicą?Chodzi o to że chciałbym wyjechać za granicę i mam 17 lat i nie wiem czy dostałbym tą pracę.Władam biegle językiem angielskim to do wyboru są raczej Wyspy Brytyjskie i Irlandia...Czy musi ze mna jechać osoba dorosła Zastanawiałem się również nad pracą w kraju ale pomyślałem o zagranicy...Jeżeli praca by zagranicą nie wypaliła to zostaje mi polskie morze:D.Jestem z Wielkopolski z KaliszaPrace chciałbym podjąć w wakacje.
Czekam na Wasze odpowiedzi | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Yyy a co na to twoi rodzice? Tak po prostu ci pozwolą wyjechać w wieku 17 lat? :/
Poza tym prędzej policja cię zgarnie, niż znajdziesz gdzieś pracę.
Jak ci się tak spieszy uciekać z Polski to zaczekaj do 18-stki, wtedy masz pełen luz | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| bez 18 lat wiesz co możesz zrobić...znaleść pracę w PL mój znajomy planuje wyjazd do Ang chyba. jego kumpel już tam był i pracował jako pomywacz potem w cafe i wcale super z ang nie był ale ma 18 lat | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tomek333 
Wiek: 40 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Nie no kiedys pracowałem w zeszłe wakacje w niemczech przy zbiorze owoców...i sie zastanawialem jak to jest w anglii a rodzice nie robia mi problemow z wyjazdem bo wiedza ze jestem zaradny i sobie poradze i dosatkowo perfekcyjnie znam angielski tylko trzymaja za mnie kciuki:D | |
| |
 |
|