Cwiczenia na wyprostowanie. |
Autor | Wiadomość |
Ślązak28 Dołączył: 28 Paź 2022 Posty: 21 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pon 16 Sty, 2023 Cwiczenia na wyprostowanie. |
|
| Cześć. Tak się zastanawiam czy są jakieś ćwiczenia na wyprostowanie penisa ? Czy tylko operacja ? Mój penis delikatnie ma skrzywienie w lewo I tak się zastanawiam czy macie coś sprawdzonego co by pomogło
. | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pon 16 Sty, 2023 |
|
| Noszenie w prawej nogawce może go naprostować. Wymaga to czasu i pilnowania tego 😉 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 17 Sty, 2023 Re: Cwiczenia na wyprostowanie. |
|
| Ślązak28 napisał/a: | Cześć. Tak się zastanawiam czy są jakieś ćwiczenia na wyprostowanie penisa ? Czy tylko operacja ? Mój penis delikatnie ma skrzywienie w lewo I tak się zastanawiam czy macie coś sprawdzonego co by pomogło
. |
Z tego co wiem to lnie ma sposobów na wyprostowanie penisa, poza tym nie wiem czym się przejmujesz. Mało jest mężczyzn, których penis jest idealnie prosty. W większości przypadków skręca w prawo albo lewo. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ślązak28 Dołączył: 28 Paź 2022 Posty: 21 Skąd: Śląsk | Wysłany: Pon 30 Sty, 2023 Re: Cwiczenia na wyprostowanie. |
|
| onesa napisał/a: | Ślązak28 napisał/a: | Cześć. Tak się zastanawiam czy są jakieś ćwiczenia na wyprostowanie penisa ? Czy tylko operacja ? Mój penis delikatnie ma skrzywienie w lewo I tak się zastanawiam czy macie coś sprawdzonego co by pomogło
. |
Z tego co wiem to lnie ma sposobów na wyprostowanie penisa, poza tym nie wiem czym się przejmujesz. Mało jest mężczyzn, których penis jest idealnie prosty. W większości przypadków skręca w prawo albo lewo. |
https://imgur.com/a/GWdejoP tak to u mnie wygląda. Mówisz nie ma czym się przejmować ? | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 02 Lut, 2023 |
|
| Jak dla mnie to nic bym tutaj nie zmieniam. Wyglada bardzo dobrze i chyba wiekszosc ma jakies skrzywienia. Ogolnie raczej nie pomoże tutaj nic poza operacją, ale ja bym przy własnym sprzecie się nie bebrał.
W ogóle Ci to w czymś przeszkadza? | |
| |
 |
Ślązak28 Dołączył: 28 Paź 2022 Posty: 21 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 02 Lut, 2023 |
|
| Czerwikss napisał/a: | Jak dla mnie to nic bym tutaj nie zmieniam. Wyglada bardzo dobrze i chyba wiekszosc ma jakies skrzywienia. Ogolnie raczej nie pomoże tutaj nic poza operacją, ale ja bym przy własnym sprzecie się nie bebrał.
W ogóle Ci to w czymś przeszkadza? |
Nie przeszkadza mi to w niczym kompletnie | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 02 Lut, 2023 |
|
| Nic nie ruszać. Operacja prostująca może tylko skrócić i dusza szansa na jakieś komplikacje. Ćwiczenia też moim zdaniem nic na dłuższą metę nie pomogą. Przy współżyciu warto za to zmieniać pozycję, by różne strony docierać ;) oczywiście najlepiej się skonsultować z partnerem jak w danej chwili chce | |
| |
 |
|