Coś na wzmocnienie libido i popędu? |
Autor | Wiadomość |
elemental1 Wiek: 41 Dołączył: 20 Cze 2015 Posty: 4 Skąd: Koszalin | Wysłany: Wto 08 Lis, 2022 Coś na wzmocnienie libido i popędu? |
|
| Poleci ktoś coś co mocno działa? | _________________ wspólne oglądanie filmów i masturbacja | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Wto 08 Lis, 2022 |
|
| Może masturbacja jak jesteś sam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 09 Lis, 2022 |
|
| Masturbacja jak jesteś sam.
Częsty seks jak jesteś z kimś.
Było wiele badań na temat hormonów. W sytuacji kiedy nie uprawiasz seksu, masz na niego o wiele mneijszą ochotę niż w sytuacji w której uprawiasz seks regularnie. Tak wieęc jak widać dobrze jest o tę sferę życia dbać. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 10 Gru, 2022 |
|
| To by się u mnie zgadzało, po rannym seksie popołudniu mam ochotę na więcej, po masturbacji to samo | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 |
|
| Sam ostatnio mam problem ze spadkiem libido. Zaczęło się od tego że w trakcie seksu po prostu zaczął tracić twardosc. Teraz nawet nie staje... Jestem z partnerka od 10 lat, od 5 mieszkamy razem. Nigdy nie było z tym próbkę m problemu, mogliśmy po kilka razy dziennie i zawsze był w gotowości. Od około 3 tygodni zero zainteresowania seksem, mógłby dla mnie nie istnieć. Nie wiem co może być przyczyna | |
| |
 |
Connor Wiek: 43 Dołączył: 17 Gru 2022 Posty: 24 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 |
|
| fenis napisał/a: | Sam ostatnio mam problem ze spadkiem libido. Zaczęło się od tego że w trakcie seksu po prostu zaczął tracić twardosc. Teraz nawet nie staje... Jestem z partnerka od 10 lat, od 5 mieszkamy razem. Nigdy nie było z tym próbkę m problemu, mogliśmy po kilka razy dziennie i zawsze był w gotowości. Od około 3 tygodni zero zainteresowania seksem, mógłby dla mnie nie istnieć. Nie wiem co może być przyczyna |
A w pracy spokoj? W relacjach rodzinnych, malzenskich nic sie nie stalo? Ile masz lat? To ważne ... | |
| |
 |
|