Wedziedełko a Stulejka |
Autor | Wiadomość |
sebastian123 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 21 | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 Wedziedełko a Stulejka |
|
| Dajcie prosze fote jak wygląda STULEJKA a jak Wędziedełko...bo juz sam nie wiem ja co wygląda | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 |
|
| Stulejka jest wtedy jak skórka niechce ci zejść z żołędzia(z grzyba) w zwodzie a jeszcze gorzej w spoczynku. Wędzidełko jest to jakby taka żyłka, ścięgienko łączące napletek(skórkę) z zołądziem. Czaisz juz? Ehhh... a fotki mozesz gdzies tutaj na forum znaleźć. | |
| |
 |
sebastian123 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 21 | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 |
|
| Aha...juz kapuje...hmm czyli jesli nie umiem zdjąć całego naplepka zeby zobaczyc grzyba to mam stulejke ??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Sycu Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 18 | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 |
|
| tak jak nie mozesz zdjac to masz stulejke | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| panowie ale w czym to przeszkadza ze nei schodzi? w sexie? nie wcale nie przeszkadza wiem bo podczas zwodu tez mi do końca nei schodzi jest w połowie zsunięta skórka. I powiem wam ze podczas stosunku dłużej wytrzymuje "mogę dłużej" a później efekt jest wspaniały mowie wam | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
kaka88 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 5 | Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 |
|
| ja mialem przedluzane wedziedlko przed zabiegiem napletek nie schodzil ani w spoczynku ani w zwodzie po zabiegu w spoczynku schodzi bez problemu jednak w zwodzie nie moge sciagnac do konca:( co to oznacza?? | |
| |
 |
|