Seks imprezy | Autor | Wiadomość | toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 22 Lut, 2022 Seks imprezy |
|
| Czy ktoś z Was był/bywa na sex-imprezach? Nie mam tu na myśli firmowych spotkań integracyjnych , ale takich organizowanych w wiadomym celu, choćby gdzieś na uboczu w jakichś wynajętych willach, gdzie z góry obowiązuje jakieś wpisowe. Często o seksie pisze się na forum w przypadku takich relacji z kobietami, jak LTR, ONS, FF/FwB, a jakoś nie znalazłem, by ktoś doradzał wybranie się na takie sex party. Ciekaw jestem Waszych wrażeń. | | | |  | dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 25 Lip, 2022 |
|
| Uczęszczam, nic specjalnego.
Przychodzisz, wszyscy rozkładają się wokół stołu, rozmawiają.
Po pewnym czasie, w miarę upływu wieczoru i alko, zaczynają tak pierd#lić, że głowa mała.
W sumie, to nie wiem czym tu się podniecać | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|