supremepenis.com - UWAGA!!! Ostrzeżenie!!! |
Autor | Wiadomość |
osa10 Dołączył: 07 Sie 2021 Posty: 12 Skąd: południe | Wysłany: Nie 26 Gru, 2021 supremepenis.com - UWAGA!!! Ostrzeżenie!!! |
|
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
Strona supremepenis.com wydaje się być legalna, bo ta druga darmowa znikneła, a na obu było to samo. Przepraszam autora strony supremepenis.com. | | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 27 Gru, 2021 |
|
| Czyli ktoś po prostu odświeżył stronę i sprzedaje w wyższej cenie to co jest darmowe?
Dzięki za ostrzezenie. Z tego co wiem to masz te 14 dni na zwrot przy zamówieniu elektronicznym? Powinni Ci oddać kasę | |
| |
 |
osa10 Dołączył: 07 Sie 2021 Posty: 12 Skąd: południe | Wysłany: Sro 29 Gru, 2021 |
|
| Zwrot dostałem ale dopiero po interwencji pośrednika płatności PayPal, na moje trzy emaile sprzedający nie odpowiedział. Ufff. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Sro 29 Gru, 2021 |
|
| Najważniejsze że zakończyło się dobrze | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 07 Sty, 2022 |
|
| Dzięki, dobrze wiedzieć. Dużo jest tych wszystkich stronek z ćwiczeniami ale tak naprawdę trudno jest czasami znaleźć odpowiednią. | |
| |
 |
|