Przygody w saunie |
Autor | Wiadomość |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 691 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 07 Sie, 2021 Przygody w saunie |
|
| Mieliście jakieś? | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 09 Sie, 2021 |
|
| Ja chodze raz w tygodniu obowiązkowo. Zawsze czuję się rewelacyjnie po.
Najlepiej sauna z jakimiś olejkami eterycznymi.
Fakt że kobiety są raczej powściągliwe jeżeli chodzi o swoją nagość ale te świadome swojego piękna eksponują je wtedy bardzo otwarcie Do tej pory żadnych przygód nie miałem. A Ty redman? | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Sie, 2021 |
|
| Kiedyś chodziłem ale tylko zimą. Potem od razu po saunie tarzałem się w śniegu i pływałem w lodowatej wodzie. Świetna sprawa. W Finlandii to niemalże rytuał. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Damian2006 Wiek: 26 Dołączył: 28 Sie 2021 Posty: 53 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 28 Sie, 2021 |
|
| Nie wiem czy mizna nazwać to przygodą, ale kiedyś wybrałem się z tatą i bratem do sauny. Widzieliśmy że każdy mężczyzna tam nie miał na sobie ręcznika tylko nasza trójka, więc chciałem raczej ściągnąć ręcznik. Przed bratem nie wstydziłem się być nago, ale raczej przed ojcem tak. Po pewnym czasie ściągnęliśmy ręczniki. Zobaczyliśmy ze niektórzy faceci sobie dyskretnie walą, więc ja i mój brat dołączyliśmy. To jest mije najlepsze wspomnienie z sauny. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 16 Wrz, 2021 |
|
| Nigdy nie spotkalem się z tym aby ktoś walił w saunie.I szczerze, dla mnie byłoby to bardzo żenujące i nie na miejscu. Ogólnie jest zakaz takich zachowań i z tego co wiem to jeśli komuś się nie spdoba, może nawet wezwać policję. | |
| |
 |
adriano19 Dołączył: 21 Wrz 2021 Posty: 20 Skąd: PL | Wysłany: Wto 21 Wrz, 2021 |
|
| W saunie byłem tylko kilka razy, ale zawsze było dziwnie, bo starsi faceci strasznie gapili się na mojego fiuta.
Najbardziej podobało mi się jak do sauny zaciągnął mnie kumpel. Byliśmy sami i on zaczął walić sobie konia. Nie mogłem przepuścić takiej okazji i też zacząłem się masturbować. Po chwili weszły jednak dwie starsze babki, więc szybko się ewakuowaliśmy. Zabawę dokończyliśmy pod prysznicem. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 22 Wrz, 2021 |
|
| adriano19 napisał/a: | W saunie byłem tylko kilka razy, ale zawsze było dziwnie, bo starsi faceci strasznie gapili się na mojego fiuta.
Najbardziej podobało mi się jak do sauny zaciągnął mnie kumpel. Byliśmy sami i on zaczął walić sobie konia. Nie mogłem przepuścić takiej okazji i też zacząłem się masturbować. Po chwili weszły jednak dwie starsze babki, więc szybko się ewakuowaliśmy. Zabawę dokończyliśmy pod prysznicem. |
No z czymś takim faktycznie lepiej jest się kryć | |
| |
 |
adriano19 Dołączył: 21 Wrz 2021 Posty: 20 Skąd: PL | Wysłany: Pią 24 Wrz, 2021 |
|
| Czy lepiej?
Ewakuowaliśmy się, bo nie chcieliśmy mieć problemów...
Poza tym, panie nie były szczególnie atrakcyjne... | |
| |
 |
sochopiotr Wiek: 34 Dołączył: 08 Lut 2018 Posty: 24 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 25 Wrz, 2021 |
|
| Ja w saunie byłem weszly trzy nagie koboety i samo czynnie mi zaczol stawac ale spoko nic nie mowily jedna die usmiechnela i tyle...pozniej wyszedlem do lazienki i zwalilem i tyle | _________________ piotr | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 27 Wrz, 2021 |
|
| sochopiotr napisał/a: | Ja w saunie byłem weszly trzy nagie koboety i samo czynnie mi zaczol stawac ale spoko nic nie mowily jedna die usmiechnela i tyle...pozniej wyszedlem do lazienki i zwalilem i tyle |
To i tak wyrozumiałe. Kobiety roznie reagują. I nie zawsze tak przychylnie. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 28 Wrz, 2021 |
|
| adriano19 napisał/a: | Ewakuowaliśmy się, bo nie chcieliśmy mieć problemów...
Poza tym, panie nie były szczególnie atrakcyjne... |
Jakby im się spodobało, to dopiero mielibyście problemy | |
| |
 |
|