Sucha żołądź penisa |
Autor | Wiadomość |
Diffident Wiek: 32 Dołączył: 31 Maj 2021 Posty: 14 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Maj, 2021 Sucha żołądź penisa |
|
| Witam.
Potrzebuję waszej porady, bo być może ktoś z was miał/ma taki problem.
Mianowicie mam suchą żołądź penisa + pęknięcia o ile można to tak nazwać nic mnie nie swędzi ani nie piecze.
Zastanawiam się jakich kremów, balsamów można używać tak żeby nawilżyć żołądź a nie dostać żadnego uczulenia
Zamieszczam zdjęcie
https://www.fotosik.pl/zdjecie/35e8133b8446ef00 | |
| |
 |
kamilgroc [Usunięty] | Wysłany: Pon 31 Maj, 2021 Re: Sucha żołądź penisa |
|
| Diffident napisał/a: | Witam.
Potrzebuję waszej porady, bo być może ktoś z was miał/ma taki problem.
Mianowicie mam suchą żołądź penisa + pęknięcia o ile można to tak nazwać nic mnie nie swędzi ani nie piecze.
Zastanawiam się jakich kremów, balsamów można używać tak żeby nawilżyć żołądź a nie dostać żadnego uczulenia
Zamieszczam zdjęcie
https://www.fotosik.pl/zdjecie/35e8133b8446ef00 |
Moim zdaniem wygląda jak najbardziej normalnie | |
| |
 |
Diffident Wiek: 32 Dołączył: 31 Maj 2021 Posty: 14 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Maj, 2021 Re: Sucha żołądź penisa |
|
| [quote="kamilgroc"] Diffident napisał/a: |
Moim zdaniem wygląda jak najbardziej normalnie |
No niby tak ale często jest bardzo suchy i przy ściąganiu napletka czasami mam tak, że ten tak jakby "klei się" do żołędzi .
Dlatego zapytałem jakich kremów, balsamów można używać żeby ją nawilżyć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 01 Cze, 2021 |
|
| Wygląda normalnie. Żołądź penisa rzadko kiedy jest całkowicie gładka. Jeśli chcesz nawilżać polecam na początku naturalne olejki jak olejek migdałowy czy kokosowy | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 02 Cze, 2021 Re: Sucha żołądź penisa |
|
| [quote="Diffident"] kamilgroc napisał/a: | Diffident napisał/a: |
Moim zdaniem wygląda jak najbardziej normalnie |
No niby tak ale często jest bardzo suchy i przy ściąganiu napletka czasami mam tak, że ten tak jakby "klei się" do żołędzi .
Dlatego zapytałem jakich kremów, balsamów można używać żeby ją nawilżyć |
To co opisujesz jest zwyczajne. Nic się nie dzieje. Każdy z napletkiem tak ma... | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 04 Cze, 2021 |
|
| Też mam wysuszoną czasami. Jesli Ci to przeszkadza to kup sobie jakiś balsam albo olejek. W aptece jest do kupienia lanolina, jest delikatna oraz nie powinna Ci zaszkodzić. Kup sobie tę:
Jest do brodawek sutkowych tak wiec na penisa tez się nada. | |
| |
 |
Mateusz2609 Wiek: 32 Dołączył: 02 Lut 2012 Posty: 79 Skąd: kuj pom | Wysłany: Pią 18 Cze, 2021 |
|
| Żołądź wygląda normalnie, napletek czasem "klei" się do niej. Żołądź nie jest nawilżana cały czas. Jeśli nic Cię nie swędzi, nie szczypie to ja bym nie ruszał. Na swoim mam czasem większe zmarszczki w spoczynku. Przy wzwodzie też się zdążają 😉. Jest ok | |
| |
 |
|