Stulejka/krótkie wędzidełko |
Autor | Wiadomość |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Pią 21 Maj, 2021 Stulejka/krótkie wędzidełko |
|
| Hej wszystkim! Na forum zaglądam co jakiś czas, ale dopiero teraz postanowiłem napisać z pytaniem, bo liczne tutaj grono osób może mi podpowiedzieć trochę. Załączam również zdjęcia, aby nie być gołosłownym Przepraszam jeśli w złym dziale napisałem ten temat
Mam wrażenie, że mam właśnie zbyt długi napletek/zbyt krótkie wędzidełko. Problem głównie pojawia się w chwili podniecenia i w trakcie penetracji- gdyż ta sprawia mi dyskomfort. A raz wydaję mi się, że w trakcie stosunku naderwało mi się wędzidełko. Przy masturbacji zwykle problem nie istnieje.
Nie wiem czy przesadzam czy problem faktycznie istnieje. Tak czy owak, dziękuję za wszystkie odpowiedzi | | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 21 Maj, 2021 |
|
| Szczerze to nie widzę tutaj niczego dziwnego. Fajny zdrowy członek. Mam wrażenie poza tym, ze przy naderwanym wędzidełku odczuwałbyś o wiele większy dyskomfort. Nie tylko w trakcie stosunku ale normalnie. Jeśli problem nie występuje w trakcie masturbacji to może trzeba byłoby spróbować lepszego nawilżenia? | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sob 22 Maj, 2021 |
|
| Nawilżenia jest zawsze sporo, więc wykluczyłem tę opcję jako problem. Jeśli chodzi o masturbację- problem nie występuje, gdy odprowadzę napletek przed momentem jak penis jest w 100% wzwodzie. Gdy tego nie zrobię- zwykle przy seksie- pojawia się dyskomfort | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 22 Maj, 2021 |
|
| Jak ściągniesz skórę i osiągniesz pełen wzwód, to pojawia się ciaśniejsze miejsce na skórze w koło penisa, taka jakby "obrączka"? | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sob 22 Maj, 2021 |
|
| Kuba85 napisał/a: | Jak ściągniesz skórę i osiągniesz pełen wzwód, to pojawia się ciaśniejsze miejsce na skórze w koło penisa, taka jakby "obrączka"? |
Tak. Na zdjęciach tego nie widać, bo nie występuje to zawsze. Jednak na tyle często, że staje się to uciążliwe. | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 |
|
| Ahojprzygodo napisał/a: | Kuba85 napisał/a: | Jak ściągniesz skórę i osiągniesz pełen wzwód, to pojawia się ciaśniejsze miejsce na skórze w koło penisa, taka jakby "obrączka"? |
Tak. Na zdjęciach tego nie widać, bo nie występuje to zawsze. Jednak na tyle często, że staje się to uciążliwe. |
Ten dyskomfort mozesz nieoperacyjnie załatwić. Idź do urologa po maści sterydowe. Smaruj to miejsce ok miesiaca podczas zwodu. Efekt powinien być satysfakcjonujący. | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 |
|
| Tak jak kolega wyżej napisał albo chodź ze ściągniętym napletkiem i skóra sama się rozciągnie podczas mimowolnych wzwodów. | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Nie 23 Maj, 2021 |
|
| Dzięki za rady. To jednak umawiam się do urologa | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Ahojprzygodo napisał/a: | Dzięki za rady. To jednak umawiam się do urologa |
Bardzo dobra decyzja. Daj znac co zalecił | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Maj, 2021 |
|
| Daj znać co Ci powiedział. | |
| |
 |
|