za granicą... |
Autor | Wiadomość |
kontonyna Dołączył: 20 Kwi 2021 Posty: 4 Skąd: zagranica | Wysłany: Wto 20 Kwi, 2021 za granicą... |
|
| Hej, Na poczatek... Wiatam wszyskich!
Tak mnie zastanawia ilu urzytkownikow tego forum mieszka za granica???
Widze ze niekturzy anonsuja realne spotkania w Polsce... i tak mnie tez ciekawi czy ta strona polaczyla jakichs ludzi za granica???
Ja mieszkam w Irlandii i chetnie bym popisal tez z kims bardziej lokalnym, o podobnych zainteresoaniach
Pozdrawiam serdecznie | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 21 Kwi, 2021 Re: za granicą... |
|
| kontonyna napisał/a: | Hej, Na poczatek... Wiatam wszyskich!
Tak mnie zastanawia ilu urzytkownikow tego forum mieszka za granica???
Widze ze niekturzy anonsuja realne spotkania w Polsce... i tak mnie tez ciekawi czy ta strona polaczyla jakichs ludzi za granica???
Ja mieszkam w Irlandii i chetnie bym popisal tez z kims bardziej lokalnym, o podobnych zainteresoaniach
Pozdrawiam serdecznie |
O jakich zaintetesowaniach piszesz? | |
| |
 |
kontonyna Dołączył: 20 Kwi 2021 Posty: 4 Skąd: zagranica | Wysłany: Sro 21 Kwi, 2021 |
|
| O takich jakie ma wiekszosc uzytkownikow tego forum 😁🍆
Jak ktos chce popisac zapraszam na Priv | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sro 21 Kwi, 2021 |
|
| Nie to, że się naśmiewam, tylko... skoro szukasz tylko pogadania, to co za różnica, czy ten ktoś jest w tym samym miejscu, czy na drugim końcu Europy? | |
| |
 |
kontonyna Dołączył: 20 Kwi 2021 Posty: 4 Skąd: zagranica | Wysłany: Czw 22 Kwi, 2021 |
|
| Ancymon napisał/a: | Nie to, że się naśmiewam, tylko... skoro szukasz tylko pogadania, to co za różnica, czy ten ktoś jest w tym samym miejscu, czy na drugim końcu Europy? |
Moze chce pogadac o lokalnych klimatach?
Moze ktos ma wieksze obeznanie lokalnego klimatu
Zawsze mozna by tez porozmawiac przy browarku | |
| |
 |
|