Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Przygody z kuzynem
Autor Wiadomość
Ancymon 

Wysłany: Pią 16 Kwi, 2021   Przygody z kuzynem

W kilku wątkach czytałem, że niektórzy z was mieli różne przygody z kuzynami.
Opowiecie coś o tym? Jak to się zaczęło, w jakim wieku byliście? Jak daleko się posunęliście?

Z moim kuzynem mieliśmy kilkanaście akcji na przestrzeni kilku lat. Kiedy dokładnie się zaczęło - nie pamiętam, na pewno było to krótko przed tym, jak zaczęliśmy fizycznie dojrzewać. Zabawy zainicjował kuzyn. Zaczęło się "niewinnie" od pokazywania. Potem były porównywania, macanki. Z czasem przeszliśmy do walenia (także wzajemnie), a ostatnie kilka akcji kończyło się na oralu - bez spustu do ust.

Gdybyście chcieli wiedzieć coś więcej, piszcie na priv - trochę jeszcze pamiętam z tamtych czasów ;)

potrzebny 

Wysłany: Sob 17 Kwi, 2021   

Ancymon, niezła historia. Ja nigdy czegoś takiego nie przeżywałem z kuzynami.
Opowiesz jak żyliście po zakończeniu tej historii? Wracaliście do tego tematu i ustaliliście że nie wspominacie o tym, czy po prostu zapomnieliście o sprawie i nigdy o tym nie gadaliście?

Per Rectum 

Moja historia jest taka, że ja i mój kuzyn całymi latami masturbowaliśmy się w swojej obecności. Czasem w trakcie onanizowania dotykaliśmy się wzajemnie po penisach i jądrach oraz bawiliśmy ściągając skórkę (jednak ponad to nigdy nie wykroczyliśmy). Z początku tylko ja się przy nim masturbowałem, bo mój brat cioteczny był za młody (jestem 4 lata od niego starszy), a on chętnie na to patrzył, a gdy zaczął dojrzewać seksualnie to do mnie w naturalny sposób dołączył. Nasz tajemny proceder trwał około 15 lat. Samoistnie wygasł, gdy nasze życie seksualne zaczęło być bardziej uregulowane i bogatsze w doznania. Jeśli to kogoś ciekawi to mój kuzyn jest zdecydowanie hetero, ja zaś jestem mocno homo (trochę tylko bi).
Acha, podobnie jak to wspomniał w swojej opowieści kol. Ancymon, zaczęło się od pokazywania penisów i ich dotykania przez spodnie lub majtki. Głównie ja byłem tego prowodyrem, szczególnie na początku, dopiero potem brat (mój kuzyn jest mi bardzo bliski, obaj jesteśmy jedynakami, w dużej mierze razem się wychowaliśmy i nazywamy się braćmi) nabrał odwagi i również on inicjował nasze zabawy.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ancymon 

potrzebny napisał/a:
Wracaliście do tego tematu i ustaliliście że nie wspominacie o tym, czy po prostu zapomnieliście o sprawie i nigdy o tym nie gadaliście?

Pewne dnia po prostu się skończyło i nigdy do tego nie wracaliśmy. Wciąż mamy kontakt raz na jakiś czas na neutralnym gruncie.

dkbb 

Wysłany: Pon 19 Kwi, 2021   

Ancymon napisał/a:
potrzebny napisał/a:
Wracaliście do tego tematu i ustaliliście że nie wspominacie o tym, czy po prostu zapomnieliście o sprawie i nigdy o tym nie gadaliście?

Pewne dnia po prostu się skończyło i nigdy do tego nie wracaliśmy. Wciąż mamy kontakt raz na jakiś czas na neutralnym gruncie.

Pewnie tak jak u wiekszości. Po prostu czlowiek dojrzewa i wszystko go interesuje.

Sam mialem takie sytuacje z dwoma kuzynami. Nie było żadnych macanek ale po prostu porównywalismy sobie nasze. Kilka razy waliliiśmy razem ale wiadomo że każdy raczej zajmował się sobą (do filmiku).

Ancymon 

Wysłany: Pon 19 Kwi, 2021   

dkbb napisał/a:
wiadomo że każdy raczej zajmował się sobą (do filmiku).

W tych sprawach nigdy niczego nie wiadomo ;)

michalza 

Wysłany: Wto 20 Kwi, 2021   

U mnie skonczyło sie na pokazywaniu.
Jesli chodzi o wzajemną masturbację to próbowałem ale jedynie z kumplami. Z kuzynami jakoś się nie zdarzyło

Ancymon 

michalza napisał/a:
U mnie skonczyło sie na pokazywaniu.

Zawsze coś :)

DTTPO 

Ja jak jeszcze w początkowych latach podstawówki do kuzyna na wieś jeździłem to w trójkę bawiliśmy się swoimi sprzętami. Kuzyn był z 4 lata starszy indruginkuzyn z 3 lata. Ja wtedy o dojrzewaniu nic nie wiedziałem, ale pałki nam stawały i się nimi razem bawiliśmy, teraz myślę, że oni może już dojrzewali, ale w sumie nie pamiętam, by jakieś orgazmy mieli, na pewno nie przy mnie czyli może też byli jeszcze przed. Niestety to były tylko jedne takie wakacje i więcej nic o tym nie wspominaliśmy.

Kamil_ke96 

Wysłany: Sro 21 Kwi, 2021   

No ja też z kuzynem pokazywaliśmy sobie jak nam stały potem czy mamy włoski i ile a potem ile mamy spermy
no zaczęło się od filmików A skończyło na tym że każdy z nas miał potem inne doznania seksualne
to trwało jak gdzieś 13-16 lat mieliśmy

Ancymon 

Wysłany: Sro 21 Kwi, 2021   

DTTPO napisał/a:
w trójkę bawiliśmy się swoimi sprzętami

Pamiętasz przy jakiej okazji to było? Czy tak po prostu, w ramach zabicia nudy?

Kamil_ke96 napisał/a:
zaczęło się od filmików A skończyło na tym że każdy z nas miał potem inne doznania seksualne

Tzn?

DTTPO 

Wysłany: Czw 22 Kwi, 2021   

Niestety nie pamiętam szczegółów, wiem, że wielokrotnie w pokoju wyjmowalismy swoje klejnoty i się nimi bawiliśmy. Jak widać, nie było to na tyle traumatyczne, czy niesamowite, bym mocno zapamiętał :mrgreen: Musieliśmy bebten czas, co u nich byłem, robić to regularnie, bo pamiętam rozmowę,na podwórku, że potem pójdziemy i będziemy się znowu tak bawić

To pewno już opisywałem, gdzieś indziej, to było z 9 lat starszym bratem, ja byłem mały dzieciak, on pewno już po dobrze po pierwszych wytryskach. Kiedyś jakoś razem w łóżku leżeliśmy, rodziców w domu nie było. Pokazywał mi swojego w erekcji i oglądał mojego malutkiego. Byłem pod wielkim wrażeniem jaka wielką gruba pałę ma... W porównaniu do mojego oczywiście. Nigdy się to nie powtórzyło, ani nic o tym nie gadaliśmy. On pewno przemyślał, że nie powinien... 😟

A raz w przedszkolu dziewczynom pokazałem swojego siusiaka. Ale nie, że biegałem, goły za nimi czy coś, tylko siedzieliśmy w kilka osób po turecku w kółku i pewno o tym rozmawialiśmy i im pokazałem. I tyle. Nic z tego nie było 😉

Ancymon 

Wysłany: Czw 22 Kwi, 2021   

DTTPO, bardzo spoko historie :)

penis.com.pl
orgasm contol
Kamil_ke96 

Wysłany: Sob 24 Kwi, 2021   

DTTPO napisał/a:
Niestety nie pamiętam szczegółów, wiem, że wielokrotnie w pokoju wyjmowalismy swoje klejnoty i się nimi bawiliśmy. Jak widać, nie było to na tyle traumatyczne, czy niesamowite, bym mocno zapamiętał :mrgreen: Musieliśmy bebten czas, co u nich byłem, robić to regularnie, bo pamiętam rozmowę,na podwórku, że potem pójdziemy i będziemy się znowu tak bawić😉

To znaczy że tamci twoi kuzyni byli dla siebie braćmi. Czyli bracia ze sobą walili?

[ Dodano: Sob 24 Kwi, 2021 ]
Ancymon napisał/a:
Kamil_ke96 napisał/a:
zaczęło się od filmików A skończyło na tym że każdy z nas miał potem inne doznania seksualne

Tzn?

tzn że każdy walil swojego

Odpowiedz do tematu