Dlaczego się wstydzicie? |
Autor | Wiadomość |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 25 Lut, 2020 Dlaczego się wstydzicie? |
|
| Cześć!
Często na basenie widzę, że jedna przebieralnia "to za mało". Pytanie do wszystkich wstydziochów , czego się tak na prawdę wstydzicie? | |
| |
 |
zbycho6868 Dołączył: 29 Gru 2016 Posty: 66 Skąd: lubelskie | Wysłany: Wto 25 Lut, 2020 |
|
| Właśnie nie wiem czemu | |
| |
 |
hhhh Dołączył: 22 Lut 2020 Posty: 21 Skąd: Śląsk | Wysłany: Wto 25 Lut, 2020 |
|
| Wydaje mi się że reakcji innych osób. Głupich spojrzeń czy docinek. Niestety ciągle z tolerancją i zrozumieniem jest ciężko w naszym społeczeństwie. Ale może się to będzie zmieniać | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sro 26 Lut, 2020 |
|
| Ja chodząc na basen, staram się przebierać w przebieralni. Nie wstydzę się, bo jak nikogo nie ma na szatni, lub dwóch, trzech mężczyzn jest to tak czy inaczej przebieram się przy szafce, lecz nie chcę nikogo krępować.
Irytuje mnie to, że po basenie idąc pod prysznic, mężczyźni biorą prysznic w kąpielówkach, gdzie ja zawsze tylko i wyłącznie nago. Dziwnie się na mnie patrzą, ale nie mam problemu z tym. | |
| |
 |
hhhh Dołączył: 22 Lut 2020 Posty: 21 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 26 Lut, 2020 |
|
| I bardzo dobrze robisz Panie kolego 😉 | |
| |
 |
Koliber94 Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2016 Posty: 172 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 26 Lut, 2020 |
|
| Właśnie mnie też denerwuje to, że mężczyźni pod prysznicem kąpią się w gaciach. Przecież to dla higieny. Ja zawsze się kąpie nago i szczerze nie obchodzi mnie to czy się dziwnie gapią. Po prostu robię to dla higieny i własnego samopoczucia. Ogólnie to nawet czytałem, że sanepid w przepisach nawet nakazuje tak brać kąpiel po basenie.
Wszyscy się zachowują jakby kogoś to bardzo gorszyło, a tak naprawdę to naturalna rzecz. Oczywiście nie mówię o przypadkach, gdy ktoś paraduje nago po przebieralni i po basenie, bo to przesada i we wszystkim trzeba zachować umiar. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
|