skrzywienie w dol |
Autor | Wiadomość |
kordian Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 skrzywienie w dol |
|
| Witajcie
Mam 27 lat, w wzwodzie 18,5 cm ale jest skrzywiony w dol
czy ktos korzystal z podobnej uslugi? Czy wszystko jest ok
prosze odpowiedzcie bo nie chce widziec rano krwi na przescieradle
http://www.multimedica.pl/usluga.php?id=47 | |
| |
 |
zbawiciel Dołączył: 28 Lis 2006 Posty: 14 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| Tak, jestem już dwa miesiące po operacji w Multimedice. przyznam iż po długich oczekiwaiach i wstrzemięźliwości efekt na dzień dzisiejszy jest dobry i jestem zadowolony. Mój wafel nie osiąga może maksymalnych szczytów we wzwodzie, ale najważniesze, że jest prosty. co do seksu to narazie wole przeczekać te sprawe sama blizna pooperacyjna nie sprawia przyjemności w dotyku, natomiast nie tworze z tego jeszcze wielkiej tragedii mam nadzieje, że wszystko przejdzie i obym nigdy więcej nie musiałbyć krojony:).
Pozdrawiam | |
| |
 |
Slawek1424 Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 |
|
| Witam mam taki sam problem moj czlonek jest skierowany w dol i to dos mocno. Mam takie pytanie czy z takim czlonkiem idzie uprawiac sex czy raczej jest to niemozliwe. Nie wiem czy zdecydowac sie na operacje ile ona trwa i po jakim czasie jest sie wpelni sprawnym | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sro 12 Gru, 2007 |
|
| witam ja mam członka b twardego, zakrzywionego w dół i nie mam problemów z uprawianiem seksu... po co się dać ciąć... też myślałem że będzie przeszkadzać przed 1 razem ale nie był
o problemów... | |
| |
 |
|