Spodziectwo! |
Autor | Wiadomość |
pawlos [Usunięty] | Wysłany: Czw 29 Wrz, 2005 Spodziectwo! |
|
| Witam właśnie się dowiedzialem z tej strony , że mam spodziectwo! Niestety jednak otwór mam nie na czubku a u podstawy żołedzia!!. Cierpi może ktos z was na coś takiego?? Czy ktos z was przeszedl moze operacje usunięcia tej wady ?? Czy jest jeskies ryzyko takiej operacji??? Czy można zasiegnąc jakiejsc porady w tej sprawie przez internet?? Czy to prawda ze tak operacja zmniejsza penisa?????// | |
| |
 |
Grau Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 16 Skąd: dolina pewnej rzeki | Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 |
|
| Uważam, że jeżeli otworek jest tylko nieco niżej to nie warto kroić małego. Może dzięki temu wyglądać oryginalniej - unikatowo Wszystko zależy od Twojego podejścia. A najlepiej umów się z urologiem. On oglądnie i powie Ci czy masz problem. | |
| |
 |
1000maximus [Usunięty] | Wysłany: Czw 07 Gru, 2006 |
|
| Ja tam bym radzil isc na operacje, bo bedziesz myslal o sprawie ciagle. Tak zrobilem kiedys, pozniej byly operacje "upiekszajace" i teraz jestem ab.zadowolony. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tolek24 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 12 | Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007 |
|
| 1000maximus mógłbys powiedzieć gdzie robiłeś te operacje "upiększające' po wcześniejszych operacjach spodziectwa?
Jesteś teraz zadowolony z efektów tych operacji | |
| |
 |
1000maximus [Usunięty] | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| Teraz jest naprawde OK. Robilem w roznych klinikach, m.in. na ul. Moliera w Wa-wie. | |
| |
 |
tolek24 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 12 | Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 |
|
| 1000maximus czy teraz jesteś zadowolony z efektu?
Ile kosztuje / kosztują taka operacja / operacje ?
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 2007 ]
Możesz podać nazwę tej Kliniki i jak długo w niej przebywałeś po opeacji | |
| |
 |
pee 
Dołączył: 11 Paź 2006 Posty: 9 Skąd: polska | Wysłany: Pią 11 Sty, 2008 |
|
| Nie masz sie czego obawiac- z twojego opisu wynika ze twoja postac spodziectwa jest 1-szego stopnia, czyli niewielka, zatem operacja jest bez zadnego ryzyka. Jesli sikasz na stojaco to w sumie bylby to zabieg raczej estetyczny | |
| |
 |
spectec Wiek: 41 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 22 Lip, 2008 |
|
| Tu macie zdjęcie jak to wyglądam, postaram się zamieszczać, żeby był wiadomo o co chodzi.
Kod: |
http://www.smigielski.cp2.win.pl/img/s1.jpg
|
Tutaj link do zdjęcia. | _________________ raz dwa trzy | |
| |
 |
tolek24 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 12 | Wysłany: Sob 09 Sie, 2008 |
|
| Podobnie jak wy jestem po operacji spodziectwa.
U mnie odbyło się to w dwóch etapach, jednak efekt operacji mnie nie zadowala.
Mam pytanie zna ktoś klinike lub lekarz, najlepiej chirurga plastycznego który potrafi skorygować efekt wcześniejszych operacji i poprawić jego wygląd?
Znalazłem w necie ze prof.Perdzyński koryguje efekty nieudanych albo niezadowalających pacjenta efekty wcześniejszych operacji, zna ktoś może innych lub był u prof. Perdzyńskiego?
Pozdrawiam | |
| |
 |
|