Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spodziectwo!
Autor Wiadomość
pawlos
[Usunięty]

Wysłany: Czw 29 Wrz, 2005   Spodziectwo!

Witam właśnie się dowiedzialem z tej strony , że mam spodziectwo! Niestety jednak otwór mam nie na czubku a u podstawy żołedzia!!. Cierpi może ktos z was na coś takiego?? Czy ktos z was przeszedl moze operacje usunięcia tej wady ?? Czy jest jeskies ryzyko takiej operacji??? Czy można zasiegnąc jakiejsc porady w tej sprawie przez internet?? Czy to prawda ze tak operacja zmniejsza penisa?????//

Grau

Wysłany: Sob 31 Gru, 2005   

Uważam, że jeżeli otworek jest tylko nieco niżej to nie warto kroić małego. Może dzięki temu wyglądać oryginalniej - unikatowo :-) Wszystko zależy od Twojego podejścia. A najlepiej umów się z urologiem. On oglądnie i powie Ci czy masz problem.

1000maximus
[Usunięty]

Wysłany: Czw 07 Gru, 2006   

Ja tam bym radzil isc na operacje, bo bedziesz myslal o sprawie ciagle. Tak zrobilem kiedys, pozniej byly operacje "upiekszajace" i teraz jestem ab.zadowolony.

penis.com.pl
tabletki penilarge
tolek24

Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007   

1000maximus mógłbys powiedzieć gdzie robiłeś te operacje "upiększające' po wcześniejszych operacjach spodziectwa?
Jesteś teraz zadowolony z efektów tych operacji

1000maximus
[Usunięty]

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

Teraz jest naprawde OK. Robilem w roznych klinikach, m.in. na ul. Moliera w Wa-wie.

tolek24

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   

1000maximus czy teraz jesteś zadowolony z efektu?
Ile kosztuje / kosztują taka operacja / operacje ?

[ Dodano: Pią 27 Kwi, 2007 ]
Możesz podać nazwę tej Kliniki i jak długo w niej przebywałeś po opeacji

pee 

Wysłany: Pią 11 Sty, 2008   

Nie masz sie czego obawiac- z twojego opisu wynika ze twoja postac spodziectwa jest 1-szego stopnia, czyli niewielka, zatem operacja jest bez zadnego ryzyka. Jesli sikasz na stojaco to w sumie bylby to zabieg raczej estetyczny

spectec 

Wysłany: Wto 22 Lip, 2008   

Tu macie zdjęcie jak to wyglądam, postaram się zamieszczać, żeby był wiadomo o co chodzi.
Kod:

http://www.smigielski.cp2.win.pl/img/s1.jpg

Tutaj link do zdjęcia. :roll:

tolek24

Wysłany: Sob 09 Sie, 2008   

Podobnie jak wy jestem po operacji spodziectwa.
U mnie odbyło się to w dwóch etapach, jednak efekt operacji mnie nie zadowala.
Mam pytanie zna ktoś klinike lub lekarz, najlepiej chirurga plastycznego który potrafi skorygować efekt wcześniejszych operacji i poprawić jego wygląd?
Znalazłem w necie ze prof.Perdzyński koryguje efekty nieudanych albo niezadowalających pacjenta efekty wcześniejszych operacji, zna ktoś może innych lub był u prof. Perdzyńskiego?
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu