Wąsy i broda.... |
Autor | Wiadomość |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 Wąsy i broda.... |
|
| Witajcie Ponownie..... Mam kolejnych pare pytań:
Czy da sie cos zrobivc, żeby broda i wąsy rosły szybciej.......
Wydaje mi sie że laski lubia zarost u facetów...... A mi jakos bardzo wolno odrastaja i nie wiem co zrobic xD xD | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 odp |
|
| Wydaje Ci się że lubią :D raczej nie ma zbyt wielu sposobów na to pewnie jakieś preparaty... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 odp |
|
| I ciesz się że wolno odrastają ja musze się golić najdalej co 2 dni :/ | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 |
|
| to chyba głównie zależy od ilosci chormonów i nie polecam brania ich bo raczej zwiekszy sie zarost na twarzy ale może Ci bardziej tyłek obrosnac czy na plecach !!!a mysle że -przynajmniej dla mnie-zarost nie jest ważny a jak masz nie dużo lattak w gimnazjum to najczesciej zarost ma postac meszku kturego wszystki dziewczyny jakie znam nienawidza to jest po prostu obrzydliwe taki meszek pod nosem chłopaki sie ciesza że dojrzewaja ale to sie dziewczynom nie podoba!!!!wiekszosc dziewczyn kture znam woli gdy facet jest gładziutki kilka lubi tzw.trzydniwy zarost ale nie znam żądnej ktura lubi jak facet jest zarosniety!!!
mi osobiscie ostatnio podoba sie zaros typu ktutkie wasy io krutka brudka połaczone ze soba wokuł ust- takie ma mój obecny chłopak:):):) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|