Pomozcie dobrzy ludzie |
Autor | Wiadomość |
Przemoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 6 Skąd: uć | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 Pomozcie dobrzy ludzie |
|
| witam. przedstawie sytuacje:
wzrost: 188cm
waga: 95 kg (trche za duzo co widac)
Dlugosc wała : 14 cm
niestety jeszcze przed poerwszym stosunkiem ale juz niedlugo... kwestia czasu. zresztą nei w tym rzecz.
Powiedzcie czy te wymiary penisa są ok? ja mam wrazenie ze zbyt maly. Generalnie krepuje sie np na basenie bo innym jakoś penis wygląda noormalnie a mnie sie skurczy i nawet przez slipki widac jakąś miniaturkę
czy fakt ze mam nadwagę ma wplyw na dlugosc penisa? jesli schudnę to jest szansa ze urosnie?
co do wyglądu :
http://www.stulejka.com/zdjecia/wally/1.jpg
http://www.stulejka.com/zdjecia/wally/4.jpg
to nie moj sprzęt ale znalazłem fotki i moj wyglada identyko(mniej wiecej) czy to co jest na 1 fotce to stulejka? ja mam cos takiego ale too da sie sciągnąć ponizej zołędzia. powiedzialbym ze to jest po prostu zbyt duzo tej skory. nawet w stanie wzwodu ta skora sie zsuwa sama( jest jej jakby za duzo) ale moge ręką zupelnie bezbolesnie normalnie ją zsunąć, to jest stulejka?
Prosze sie nie nasmiewac. dla mnie to b wazna sprawa. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 odp |
|
| Wydaje mi się że wymiary nie są złe a jeśli schudniesz penis raczej się nie powiększy chyba że optycznie. Skoro możesz ściągnąć skórkę bez problemu i nic nie boli to chyba jest wszystko ok. Zawsze dla pewności możesz iść do urologa. | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Przemoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 6 Skąd: uć | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 |
|
| ale takie pytanie bardziej przyziemne. nie z punktku widzenia medycznego tylko tak po naszemu: czy takie wymiary wystarczą? moze to pytanie skierowane do kobitek badziej. powiedzcie, dla faceta to wazne;]
Co do poprzedniego: rozumiem ze po schudnieciu rozmiar w stanie wzwodu nie zwiekszy sie. ale czy zwiekszy sie w stanie spoczynku? jak narazie to jest miniatura ;( powiedzialbym ze sie trche chowa bo w tym miejsu tez jest troche za duzo ciała;) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 odp |
|
| Podejrzewam że też zwiększy się tylko optycznie. Skoro chińczykowi wystarcza 10 Tobie musi 14. | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Przemoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 6 Skąd: uć | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 |
|
| kutwa mało troche... chyba pojde po skierowanie do uruloga na konsultacje...
Dzieki
Kobitki powiedzcie, czy waszym zdaniem taki sprzet wystarczy ? | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 |
|
| no niby starczy ale prawda jest taka ze lepiej meic wiekszego bo to lepiej wyglada i sie nie ma przynajmneij kompleksow takich jak ja wiec to starczy pewnie ale caly czas bedziesz mial w glowie ze masz malego... | |
| |
 |
Przemoo Dołączył: 30 Lip 2006 Posty: 6 Skąd: uć | Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 |
|
| dokladnie stary tak to wyglada w tej chwili. Niby pprzegladalem nie raz to forum i nawet kobitki mowią ze wystarczy ale k... caly czas mam kompleks ze lipa bo co to jest 15 cm. zeby bylo choc 16-17. tak to zanizam srednią...
A ty ze tak spytam ile masz ? | |
| |
 |
|