Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu
Autor Wiadomość
wrobli.ja

Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu

Słyszałem ze to sie nazywa nasienio(coś tam). Bez specjalnej ingerencji w jego stan sperma jakby bezwładnie wypływa.oczywiście w niewielkich ilościach ale to jest naprawdę drażniące. Dodam, że nie mam wtedy wzwodu. Doczytałem się, że to coś przez nasieniowody. Proszę o pomoc... jak to zwalczyć? :(

mlodziezowy

Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

jak to zwalczyć ? idz do lekarza, serio.

wlowlo 

Wysłany: Sro 31 Sty, 2007   kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest spe

z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl

penis.com.pl
andropenis
wlowlo 

Wysłany: Nie 04 Lut, 2007   Lopez przestani wysylaci wirosy !!!!

Jak masz wysylaci wirosy to lepiej nie wchodz do netu albo zaloz sobie anti spam

doni 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   Re: kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest

wlowlo napisał/a:
z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl

Tia to normalne ze ta substancja wyplywa.. to preejakulat, ale nie jest rzecza normalna gdy nawet preejakulat wyplywa bez wzwodu czlonka, poniewaz substancja ta wycieka gdy jestesmy w stanie podniecenia... a jak sobie wyobrazasz podniecenie sie bez wzwodu ? ;x bo ja jakos tak nie potrafie :P a jak sperma wyplywa bez wzwodu to juz wogle.. bez lekarza raczej sie nie obejdzie...

Odpowiedz do tematu