sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu |
Autor | Wiadomość |
wrobli.ja Dołączył: 06 Sty 2007 Posty: 1 | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 sperma wypływa mi z penisa bez wzwodu |
|
| Słyszałem ze to sie nazywa nasienio(coś tam). Bez specjalnej ingerencji w jego stan sperma jakby bezwładnie wypływa.oczywiście w niewielkich ilościach ale to jest naprawdę drażniące. Dodam, że nie mam wtedy wzwodu. Doczytałem się, że to coś przez nasieniowody. Proszę o pomoc... jak to zwalczyć? | |
| |
 |
mlodziezowy Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 13 | Wysłany: Nie 28 Sty, 2007 |
|
| jak to zwalczyć ? idz do lekarza, serio. | |
| |
 |
wlowlo Wiek: 55 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 7 Skąd: zagranica | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest spe |
|
| z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
wlowlo Wiek: 55 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 7 Skąd: zagranica | Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 Lopez przestani wysylaci wirosy !!!! |
|
| Jak masz wysylaci wirosy to lepiej nie wchodz do netu albo zaloz sobie anti spam | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 Re: kto ci powiedzial ze to co ci wycieka to jest |
|
| wlowlo napisał/a: | z przewodow nasiennych zawsze moze wyciekaci plynl epki i ciagnacy ktory nie jest wcale sperma bo w jajkach niemasz zapasow spermy zeby wyciekala tak sobie , jest to plyn podobny do tego co dziewczyny maja w pochwie i u roznych chlopakow ,albo wyplywa albo nie , niema nic nienormalnego wl |
Tia to normalne ze ta substancja wyplywa.. to preejakulat, ale nie jest rzecza normalna gdy nawet preejakulat wyplywa bez wzwodu czlonka, poniewaz substancja ta wycieka gdy jestesmy w stanie podniecenia... a jak sobie wyobrazasz podniecenie sie bez wzwodu ? ;x bo ja jakos tak nie potrafie a jak sperma wyplywa bez wzwodu to juz wogle.. bez lekarza raczej sie nie obejdzie... | |
| |
 |
|