Problem (krostki ?) [FOTO] |
Autor | Wiadomość |
przemass Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 3 | |
| |
 |
przemass Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 3 | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| Heloooool ? nikt nie umie pomoc ? :/ | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 |
|
| Jak nie boli, nie piecze, nie swędzi to raczej nic groźnego. Pewnie tylko jakiś wytwór skóry. Jak by tego przybywało albo rosło to co już jest to idź do lekarza. Jak ci przeszkadza to ze względów estetycznych, to tez idź - lekarz ci powie jak to usunąć. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ORI 
Wiek: 44 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 12 Skąd: Wawa | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 Re: Problem (krostki ?) [FOTO] |
|
|
Mam to samo tez takie identyczne krostki , niewiem skad sie to wzieło napewno to nie jest jakas choroba zakazna czy cos bo jestem prawiczkiem, i przez długi czas mnie martwiło coto jest mam to z pare lat | |
| |
 |
arek28 Dołączył: 07 Sty 2007 Posty: 3 | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 Re: Problem (krostki ?) [FOTO] |
|
| Mysle ze to moga byc takie wytwory, do usuniecia. Jest lek na receptę nazywa się Condyline (Stosuje się tez do leczenia kalafiorów -Kłykciny kończyste).
W twoim przypadku to na 95% nie jest żadna franca typu kłykciny tylko własnie takie wyrostki. W kazdym razie lek dostaniesz od lekarza, posmarujesz kilka dni i zniknie.
Więc dzida do lekarza bo hodowanie tego na wacku nie ma sensu | |
| |
 |
|