Zrośnięta skóka przy węzidełku po operacji stulejki! FOTO! |
Autor | Wiadomość |
sony Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 6 | |
| |
 |
ic Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 19 | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| kijowe zdjęcia.. a poza tym, nie lepiej spytać lekarza, czy wszystko jest ok? Przecież po zabiegu chyba powinieneś udać się na jakąś konsultacje, nie? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 odp |
|
| Właśnie wstaw lepsze fotki... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sony Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 6 | Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |
|
| Byłem u urologa z tym lecz on stwierdził że wszystko jest ok i ze jak mnie nie ciągnie w dół to moze tak być...ale mi się wydaje ze jest inaczej choć nie jestem pewien... . Zaraz wstawie lepsze foty... | |
| |
 |
rastamaniek Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 5 Skąd: z daleka | Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 |
|
| To jest takie jakby sklejone no nie? Jak zwalczyłem stulejke też tak miałem i w trakcie masturbacji stopniowo sie jakby... odrywało. Spróbuj naciągać lekko tylko nie przesadzaj jak sie nie odteguje to idź do lekarza i zapytaj co by na to poradzić. | |
| |
 |
WojtekP Wiek: 45 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 10 Skąd: Szczecin | Wysłany: Nie 27 Maj, 2007 |
|
| Każdy jak był mały miał skórę cała przyklejoną do żołędzia. Pamiętam, że ja ni mogłem jej oderwać i miałem operację. Trochę bolesna ale wytrzymałem. | |
| |
 |
|