Seks oralny sprawia mi ból? |
Autor | Wiadomość |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 Seks oralny sprawia mi ból? |
|
| Witam. Mam pewne pytanie do uzytkownikow tego forum;) mianowicie zaczelismy z moja dziewczyna jak narazie peeting.. podczas gdy ona zajmuje sie moja meskoscia swoimi ustami ja odczuwam ból...? czy to normalne? ona jest bardzo delikatna... pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| oj nie słyszaqlam o takim przypadku i szczerze współczuje!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| nawet podczas wspolnej masturbacji gdy jej reka dotknie mojego zoledzia to sprawia bol(tak jakby był bardzo bardzo wrazliwy na dotyk)... co moze byc przyczyna?...pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| hmm...
na chłopski rozum, albo robi to niedelikatnie - albo masz nadwrażliwą żołądź....
zaspokajać nas potrafią najlepiej mężczyźni - tylko oni wiedzą jak nam dogodzić w 100%
spróbuj z kolegą - niech tylko dotknie Twojej żołędzi - zobaczymy co się stanie | |
| |
 |
lupin Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 26 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| ey.... stary...... 0.o daj spokoj...... ;| urwa az mnie ciarki przeszly... obrzydliwy jestes.. | |
| |
 |
|
| opanuj się kolego - po pierwsze to był żart... po drugie - dla mnie obrzydliwym jest dotykanie penisa przez kobietę - a nic na ten temat nie mówię...
gadasz jak dziecko, które nigdy nie jadło szpinaku a mówi "fuuuuj" !!
nie oceniaj czegoś, czego nie znasz ( to taka dobra rada)
p.s. idź do tego lekarza | |
| |
 |
|
| eeee, albo lepiej nie idź - on też będzie musiał "go" dotknąć... a przecież to Cię obrzydza!
(zazwyczaj ci co tak głośno wrzeszczą "fuuuuj", "ochyyyyda", mieli już jakiś kontakt z tą samą płcią... ) | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| 1. mozliwe ze dotyka nienawilzonymi ustami na przyklad
2. zoledz jest wrazliwa i to normalne, dziwne by dla mnie bylo gdyby ktos nieobrzezany trac czyms szorstkim itp (np masturbowac sie bez uzycia napletka)
3. Bruno, zrozum goscia, dla mnie tez taka rada bylaby nie mile widziana, nawet w zartach. podobnie byloby pewnie w Twoim przypadku gdybys np ktos Ci doradzil zebys sprobowal z kobieta cos tam, chyba ze masz takie specyficzne poczucie humoru. moze przesadzil troche z reakcja i to Cie urazilo, ale twoja riposta tez nie lepsza | |
| |
 |
alex1 [Usunięty] | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| Obrzydzasz mnie koleś... Co to takiego g...? Facet któremu odpierdolilo i mu sie półkule mózgowe miejscami zamieniły. Jak można robić to z facetem? To niezgodne z naturą człowieka. To tak jakbyś wyciagnał rybe z wody i mówił jej że ma żyć na lądzie. W naszej naturze jest zapychać kobiety a nie kolege... fuj | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| alex1 napisał/a: | Obrzydzasz mnie koleś... Co to takiego g...? Facet któremu odpierdolilo i mu sie półkule mózgowe miejscami zamieniły. Jak można robić to z facetem? To niezgodne z naturą człowieka. To tak jakbyś wyciagnał rybe z wody i mówił jej że ma żyć na lądzie. W naszej naturze jest zapychać kobiety a nie kolege... fuj |
natura czlowieka jest tez to .. azeby sie conajmiej kulturalnie wypowiedziec nie obrazajac nikogo .. :/ to co tutaj teraz wypisales .. swiadczy o jednym .. jestes wulgarnym chamem ... i to wszystko ..
a i jeszcze jedno .. szczerze wspolczuje Twojej dziewczynie .. skoro dla Ciebie sex - to "zapychanie" ... ech .. popracuj nad soba .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Mówie co myśle, a prawda jest taka, że drażnią mnie geje i nigdy nie zaakceptuje homoseksualizmu. TO JEST CHORE i nie wyjeżdzaj mi z tekstami o tolerancji, bo niemam nic do ludzi innego koloru skóry itp ale gejów tolerowac nie bede! | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| no to nie jestes tolarancyjny .. ja nie mowie o pelnej tolerancji .. gdyz .. sam nie jestem do konca tolarnacyjny we wszystkim .. i we wszystkich sprawach ... wiem ze to trudne .. ale nie zamykajmy sie na wszystkich ludzi ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Pomyśl sobie, że dzisiaj np 1% społeczenstwa to homoseksualiści, jeszcze jakby adoptowali dziecko, to wychowają nastepnych homoseksualistów. Oblicz sobie ile bedze gejów i lesbijek za 10 lat. Przepraszam za moje wulgarne słownictwo ale strasznie sie wkurzyłem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
|
| jakbys uwaznie czytal forum .. bys wiedzial .. co mysle na temat adopcji hehe.. tym czasem zdania nie zmienie
nie wyjzdzaj mi z arytmetyka bo przegrasz | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Pawello17 Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 6 | Wysłany: Pią 12 Sty, 2007 |
|
| może masz psa w domu:D? przykro mi;p
a tak serio to możesz taki ból odczuwać po wytrysku spermy:] | _________________ Aduś | |
| |
 |
|