nooo ;> :P chwalic sie :D |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 nooo ;> :P chwalic sie :D |
|
|
co tam pod choineczka lezalo ? hehehe :D:D
zeby nie bylo to u mnie standardowo ciuszki, perfumy, troche kasy i slodycze .. !
pozdrawiam | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| leżaly słodycze kturych nie chcialam bo i tak po swietach 3 kg zawsze przybiore a potem przed sylwiem trzeba zrzucic rzeby sie w kiecke zmiescic i to co chcialam
:):):):):KAMERKA INTERNETOWA:):):):):) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| Wow. Nareszcie mozna bedzie ujrzec nasza sliczna dame. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| Ubrania kosmetyki kasa | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| roboMOD napisał/a: | Wow. Nareszcie mozna bedzie ujrzec nasza sliczna dame. |
Oj tak Też chce ją WRESZCIE zobaczyć :D:D | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| a jest co | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| ciuchy, perfumy i troche kasy tez | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | roboMOD napisał/a: | Wow. Nareszcie mozna bedzie ujrzec nasza sliczna dame. |
Oj tak Też chce ją WRESZCIE zobaczyć :D:D |
oj nie wiem czy sie odwarze ale ta fotka obok moich wypowiedzi to ja takie malo widoczne żeby mnie nikt nie poznal :p | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 28 Gru, 2006 |
|
| kasa kosmetyki slodycze ...widze ze to chyba najpopularniejsze prezenty:P | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| i zarazem malo oryginalne | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| nic nie leżało | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | nic nie leżało |
widocznie byłes niegrzeczny!!! ale masz buziaka na pocieszenie :* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| Może nie leżało ale na pewno nie jeden raz podczas świąt stało | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| hehehe :D:D ten to ma dowcip | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|