Mam pytanko |
Jeżeli jest tu ktoś jeszcze w moim wieku: jaką dł. ma wasz penis?(we wzwodzie) |
8 cm |
|
6% |
[ 3 ] |
9 cm |
|
0% |
[ 0 ] |
10 cm |
|
8% |
[ 4 ] |
11 cm |
|
0% |
[ 0 ] |
12 cm |
|
10% |
[ 5 ] |
13 cm |
|
2% |
[ 1 ] |
więcej |
|
74% |
[ 37 ] |
|
Głosowań: 19 |
Wszystkich Głosów: 50 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
fiutek7 Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 Mam pytanko |
|
| Wiem że ta strona jest dla osób które ukończyły 18 lat ale myślę że jeżeli ma się poważne pytanie to młodsi też mogą tu wejść. Chodzi mi o to, że mam 13 lat i wydaje mi się że mój penis jest za mały. W czwartek wyjątkowo miałem 2 wf-y pod rząd i nauczyciel kazał nam się po nich wykąpać. Poszliśmy do szatni z prysznicami zaczęliśmy się rozbierać. Jak zobaczyłem penisy moich kolegów(każdemu stał) to głupio mi się zrobiło bo ja mam tylko 10 cm(chodziarz nie wydaje mi się żeby to było za mało jak na mój wiek). Potem wszyscy zaczęli się masturbować i pociekło im troche spermy ale mi chyba też najmniej. Proszę o pomoc: czy to normalne w moim wieku - penis 10 cm?
PS Proszę o szczere oddawanie głosów w ankiecie. | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| ... Jest to całkiem normalna długość w twoim wieku :/ nie wiem kiedy ludzie wreszcie przestaną panikować, jeżeli chodzi o długości. Liczy się to, że jest zdrowy/sprawny | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| popieram ;] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| Długość może i normalna ale ludzie nie normalni bo każdy ma powyżej 13 | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
adammm [Usunięty] | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| Heh. Oczywiscie ze powyzej 13 | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pią 12 Sty, 2007 Re: Mam pytanko |
|
| fiutek7 napisał/a: | Potem wszyscy zaczęli się masturbować i pociekło im troche spermy ale mi chyba też najmniej. |
Ciesz się, że w tym wieku w ogóle Twoje jądra produkują już spermę. A swoją drogą bardziej interesujące, co się wyprawia na tym WFie.
fiutek7 napisał/a: | Proszę o pomoc: czy to normalne w moim wieku - penis 10 cm? |
Tak. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 12 Sty, 2007 |
|
| aartii napisał/a: | A swoją drogą bardziej interesujące, co się wyprawia na tym WFie. |
Też tak myślę...niedługo będą im podsyłać dziewczyny pod prysznice... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|