Przebieralnie |
Autor | Wiadomość |
Sqrx3 Dołączył: 28 Lut 2018 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 28 Lut, 2018 Przebieralnie |
|
| Siema, już od dłuższego czasu mnie to nurtowało. Podczas przebierania się na wf w szatni czy to siłowni bardzo dużo chłopaków ma widoczne uwypuklenie na bokserkach, jednak mam wrażenie że jest aż za duże. Sam podczas zwisu mam koło 7-8 cm, jednak nawet próbując ułożyć go, tak żeby było tak samo jak mają inni, to za bardzo nie wychodzi. Ma ktoś z was podobnie? Nie wiem co może być przyczyną, zmówili się i wypychają sobie te bokserki czy co? | |
| |
 |
bdgap Dołączył: 24 Lis 2011 Posty: 56 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sro 28 Lut, 2018 |
|
| To zależy też od bokserek, niektóre bardziej uwidaczniają | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 28 Lut, 2018 |
|
| Sqrx3, problemy nastolatków | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 08 Mar, 2018 |
|
| Może mają lekki wzwód po prostu. W tym wieku to wszystko w gaciach szaleje. Poza tym są różne zawartości moszny, niektórzy mają tam dużo więcej niż inni i nie ma się co tym przejmować, wszystko ma wady i zalety. | |
| |
 |
|