Problem mojego chłopaka |
Autor | Wiadomość |
Nowaczek6963 Dołączył: 02 Lis 2017 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 02 Lis, 2017 Problem mojego chłopaka |
|
| Witam wszystkich. Od roku jestem z moim chłopakiem, zawsze penis mu stawał jak na zawołanie, nawet gdy o mnie myslał albo jak oglądał moje zdjęcia. Od jakiegoś miesiąca to się zmieniło, ma 20lat a nawet gdy dochodzi do zbliżenia to nic się nie dzieje. Co najdziwniejsze nawet nie ma porannego wzwodu i gdy sam chce sobie zwalić to też mu nie staje. Bardzo proszę o jakieś komentarze jak ktoś coś wie lub miał podobnie. Pozdrawiam i za wszystkie komentarze bardzo z góry dziękuję | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 02 Lis, 2017 |
|
| Cześć. Nie brzmi to ciekawie. A co w jego życiu? Pytam bo często chodzi o stres. A jak nie atan to stan zdrowia, problemy z krążeniem. Jak to sie tak utrzyma to dobrze by było odwiedzić urologa. Życzę, by to było przejściowe! | |
| |
 |
Nowaczek6963 Dołączył: 02 Lis 2017 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 02 Lis, 2017 |
|
| No właśnie zaczął studia i mówi że się strasznie stresuje. A ze zdrowiem raczej wszystko okej tyle ze czasami mu mocno krew z nosa leci :/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
pisio 
Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 67 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 02 Lis, 2017 |
|
| Nowaczek6963 a ty jesteś babką albo facetem?? | |
| |
 |
Nowaczek6963 Dołączył: 02 Lis 2017 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 02 Lis, 2017 |
|
| A czy to ma jakieś znaczenie? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 03 Lis, 2017 |
|
| Krew z nosa to może tylko przemeczenie - brak snu i brak witamin, jak pojdzie do lekarza to mu jakies zapisze. Tez warto z tym cos zrobić, bo krew z nosa to tylko jeden ze skutków niedoborów.
Cóż w aptece nic na niestresowanie sie (wbrew) reklamom nie dostanie niestety.
Jeżeli to sam początek studiów, to z czasem powinien sie mniej tym stresować, no może nie licząc sesji
Niech idzie do lekarza po cos na nos, zaplanuje sobie tak rozkład dnia, by sie wysypiac, troche wysiłku fizycznego tez nie zaszkodzi, ale to dopiero gdy będzie wypoczęty i wyspany, i dobrze odżywiony (witaminy).
Biorąc powyższe pod uwagę poczekajcie z dwa miesiące.
Co zawsze źle przy impotencji, że gdy facetowi nie staje, to sie stresuje... I mamy sprzężenie zwrotne...
Zdrówka życzę!
Ps. W profilu masz plec wybrana jako mężczyzna, temu może pytanie, dobrze by bylo poprawić. | |
| |
 |
Nowaczek6963 Dołączył: 02 Lis 2017 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 03 Lis, 2017 |
|
| DTTPO, Bardzo dziękuję za komentarz. Mam nadzieję ze te wskazowki pomogą i bedzie lepiej. Pozdrawiam | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 22 Lis, 2017 |
|
| pisio napisał/a: | Nowaczek6963 a ty jesteś babką albo facetem?? |
według mnie ma znaczenie | |
| |
 |
|