Ranking |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 Ranking |
|
| Hej Mod
Mam propozycję... Mogłbyś umieścić ranking najbardziej aktywnych forumowiczów np top 10 Wy na to? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Jak sie inni zgodza. | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| Ja jestem raczej przeciwny wszelkim rankingom aktywności. Widoczna liczba postów użytkowników sama już zachęca do pisania nie zawsze na temat. Rywalizacja na forum jest wg mnie niezdrowa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Gru, 2006 |
|
| nie mam nic przeciwko | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| Dla mnie sie wydaje, ze to raczej glupi pomysl, bo kazdy bedzie walczyl o to, aby znalesc sie w top 10 i beda pisali byle jakie komentarze itd... a tak jak ktos nie ma ochoty to nie pisze, | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| Racja, i każdy będzie pisał w miere na temat.
Haroldzie mckee, czżbyś już widział się w czołówce? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| moim zdaniem też to nie ma sensu !zgadzam sie że pisanie aby zdobyc kolejny punkcik jest bezcelowe a pisac jakies pierdoły i zasmiecac forum to chyba mija sie z celem tej strony!!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| Moge wam zdradzic pierwsza 3. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| 1 harold mckee 1022
2 Bruno Pelletier 464
3 hildegrant 420
przecież to można znalesc na stronce użydkownicy wszystkich postów i malejaco i jest lista osób kture najwuiecej napisały i kiedy przystapiłi :):)
można też wybrac 10 najaktywniejszych:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 odp |
|
| :d:d | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| Hehe nie jest źle Jestem na 6 miejscu Paulinka zaraz po mnie
hildegrant na 3... ciekawe dlaczego już sie nie pokazuje na forum.. fajny gościu był... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| Jak wiadomo nie kazdy umie szukac co widac po wpisywanych posatch | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 20 Gru, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | Hehe nie jest źle Jestem na 6 miejscu Paulinka zaraz po mnie
hildegrant na 3... ciekawe dlaczego już sie nie pokazuje na forum.. fajny gościu był... |
tez zaluje cztalem go przed zaczeciem dzialalnosci na forum spoko koles | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
max1111 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| Przeciez mozna do niego napisac a jak nie to mod ma dostep do maili. | |
| |
 |
|