| Czy mam stulejke ? Foto | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Tomcio555444   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 04 Lip, 2017   Czy mam stulejke ? Foto | 
 |                                              | 
 |                                              | Dalej jak na zdjęciu nie ściągne,chyba że naprawdę mocno nawilże, ale to boli. W zwisie szkodzi normalnie, dlatego też żaden lekarz na bilansie nie powiedział mi że mam stulejke. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Pioterek 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 04 Lip, 2017 | 
 |                                              | Więcej ćwicz, nawilżaj. Jak po paru tygodniach nic nie da to do lekarza na naprawę Ja miałem podobnie, też ciężko schodziła skórka i żołądź b. wrażliwa była. U mnie obeszło się bez zabiegu. Zwyczajnie wytrenowałem.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 04 Lip, 2017 | 
 |                                              | Tomcio555444 1. zakładasz kolejny bezsensu temat
 2. Po co głupie pytanie jak już wiesz

| Tomcio555444 napisał/a: |  	  | Wiem że stulej i wogóle, ale jestem ciekawy | 
 3. zamykam
 4. popraw wiek w profilu
 5. zamykam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |