Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Żołądź odsłania się sama
Autor Wiadomość
mateo272 

Wysłany: Nie 16 Kwi, 2017   Żołądź odsłania się sama

Cześć. Mam często tak z jak z rana gdzieś idę, to napletek zsuwa się i żołądź wychodzi na wierzch (podczas spaceru). Pojawia się mało przyjemne uczucie ocierania żołędzi o majtki. Jak próbuję nasunąć z powrotem, to się da, ale za chwilę znowu się zsuwa (a w miejscach publicznych nie ma w ogóle możliwości żeby to zrobić). Jak gdzieś usiądę na kilka minut, to daje się nasunąć już na trwałe i zwykle do końca dnia problem już nie występuje. Rzadko pojawia się po południu, zwykle z rana.

Czy to jakiś poważniejszy problem czy trzeba się do tego przyzwyczaić? Czy jeżeli będę na przykład przez 15 minut nosił odsłonięty to grozi mi załupek? Zdarzają się sytuacje że przez 15 minut i dłużej nie ma gdzie wejść żeby dyskretnie poprawić. Albo że nawet jak się da to za chwilę problem wraca.

Dodam, że nie jestem obrzezany. Gdybym był, to żołądź na wierzchu byłaby oczywistą tego konsekwencją i nie byłoby tematu.

Pozdrawiam

Nunak 

Wysłany: Nie 16 Kwi, 2017   

A czy w trakcie erekcji napletek też zsuwa się sam?
Jeśli tak, a sytuacja najczęściej pojawia się rano, to może podczas nocnych erekcji w napletku zebrało się trochę limfy przez co ma trochę inna fakturę i przez to tak łatwo się ześlizguje (miałem tak raz po masturbacji, limfa zeszła po około 24).

Czy napletek jest dlugi? (w zwisie zostaje jeszcze skóra za żołędzią)

Załupek powstaje najczęściej, kiedy nie ma możliwości nasunięcia napletka przez to, że jest on zbyt ciasny i to powoduje odcięcie dopływu krwi.

Kuba85 

Wysłany: Nie 16 Kwi, 2017   

Jeżeli nie masz stulejki to załupek Ci nie groźny. Z odsłoniętą żołędzią można chodzić, nic jej nie będzie, po kilku dniach nadwrażliwość powinna zaniknąć.

penis.com.pl
penilarge krem
boyandmen 

Wysłany: Pon 17 Kwi, 2017   

mateo272, nie ma się czym martwić, bo choć jesteśmy mężczyznami, to każdy z nas jest inaczej zbudowany i być może Ty właśnie tak jesteś zbudowany. :) Na marginesie dodam, że nie raz dzieje się tak, gdy nosi się źle dobraną bieliznę lub gdy na żołędzi zostają resztki moczu, preejakulatu, czy spermy- która, poprawiając kolegę z forum, nie jest limfą. :)

Nunak 

boyandmen, chodziło mi o limfę gromadzącą się pod skórą, która sprawia, że skóra jest mniej wiotka (?) i przez to może trudniej się "układać", i w konsekwencji łatwiej zsuwać.

boyandmen 

Nunak, ale to dalej nie będzie limfa :) Może masz na myśli mastke ??

Nunak 

Wysłany: Wto 18 Kwi, 2017   

boyandmen, zdarza mi się myć, więc nie :-)
I napisałem POD SKÓRĄ, a nie pod napletkiem.

Ciekawy jestem odpowiedzi mateo272.

karol00 

Wysłany: Sob 22 Kwi, 2017   

boyandmen napisał/a:
Nunak, ale to dalej nie będzie limfa :) Może masz na myśli mastke ??

Nunak ma rację, obrzęk jest limfatyczny. Ty myślisz o wydzielinach pojawiających się na powierzchni skóry, to zupełnie inna bajka.

Comenius 

Niekoniecznie, być może kolega ma podobnie jak jak dużą żołądź i napletek po prostu sam się zsuwa. Ja już do tego przywykłem i cały czas chodzę z odsłoniętym.

karol00 

Comenius, nie miałem na myśli, ze akurat autor ma obrzęk, bo tego nie stwierdzimy teraz, ale chodziło mi o wyjaśnienie tego, o czym mówili boyandmen i Nunak.

Odpowiedz do tematu