Częściowe obrzezanie |
Autor | Wiadomość |
maccow Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 13 Lut, 2017 Częściowe obrzezanie |
|
| Hej
Jestem zainteresowany częściowym obrzezaniem członka. Mój napletek jest trochę za długi, przez co utrudniony jest stosunek w prezerwatywie. Napletek mi się zsuwa i nic nie czuję... Nie chcę jednak pozbywać się całek skórki, lubię ją I stąd moje pytania. Przeszedł ktoś zabieg częściowego obrzezania? Może może pochwalić się zdjęciem? Albo może macie jakieś zdjęcia częściowo obrzezanych penisów? Nie ma tego dużo w sieci, a trochę szukałem.
Dzięki za odpowiedzi z góry! | |
| |
 |
MałyProblem Dołączył: 02 Wrz 2016 Posty: 24 Skąd: opolskie | Wysłany: Wto 14 Lut, 2017 |
|
| Ja jestem po plastyce napletka, a to też swego rodzaju obrzezanie częściowe , więc mogę się podzielić zdjęciami, doświadczeniami(jeśli chodzi o sam zabieg i rekonwalescencję) jeśli jesteś zainteresowany. | |
| |
 |
maccow Dołączył: 28 Lut 2008 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 17 Lut, 2017 |
|
| Jeśli możesz podzielić się historią, to proszę. Plastykę napletka robi się w przypadku stulejki? Dobrze rozumiem?
Jeśli chciałbyś się podzielić zdjęciami, to ja będę bardzo wdzięczny. Najlepiej przed i po | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 28 Lut, 2017 |
|
| maccow, były tutaj jakieś zdjęcia musisz poszukać w historii | |
| |
 |
Pemm Wiek: 41 Dołączył: 28 Cze 2016 Posty: 28 Skąd: Szczecin | |
| |
 |
|