Warszawa metro |
Autor | Wiadomość |
niklaus Wiek: 37 Dołączył: 08 Lip 2009 Posty: 14 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 Warszawa metro |
|
| Czy ktoś z was miał kiedyś przygodę w wc metrze?;)
moze wspolne trzepanie? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 |
|
| Nie zdarzyło mi się nigdy. Nikt nie proponował... | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 |
|
| Per Rectum, zawsze Ty mogłeś wyjść z inicjatywą | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
brooxx Wiek: 30 Dołączył: 27 Sty 2013 Posty: 33 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 12 Lut, 2017 |
|
| Można powiedzieć że zdarzyło mi się, ale to było raczej nie chciane:P
Politechnika: załatwiałem potrzebe przy pisuarach, nikogo nie było więc się swobodnie rozgladalem, trochę pogrzebałem przy małym (ale nie waliłem i nie zamierzałem) i nagle z kabiny wyszedl jakiś starszy pan który widocznie obserwował i stanął koło mnie i widziałem że trzepie, speszyło mnie to i nawet sie nie wysikalem do końca.
Dworzec Gdański: wchodzę do wc i widzę że przy pisuarach stoi chlopak, odwraca się i patrzy kto wchodzi i ogolnie jakis taki niespokojny, więc domyśliłem się co robi i wybrałem kabinę Jak wychodziłem z kabiny to wciąż był i sie rozglądał, a nie słyszałem żeby sikał więc moja pierwsza myśl się potwierdziła- czekał na okazję. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
|