Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Schodząca skóra
Autor Wiadomość
4Saw 

Wysłany: Nie 22 Sty, 2017   Schodząca skóra

witam! od już jakiegoś czasu, od dawna w sumie, jak chyba zacząłem się masturbować, zaczęła mi trochę schodzić skóra z żołędzia. od razu dodam, że nic mnie nie szczypie, ani trochę, po prostu samoczynnie schodzi skóra. może to być wynik np. ciaśniejszego napletka? brak nawilżenia podczas masturbacji? bo jeżeli to jakaś grzybica, to słabo...

z góry dziękuję.

Kuba85 

Wysłany: Pon 23 Sty, 2017   

Jak dasz radę to zrób zdjęcie. Nie stawiał bym na ciaśniejszy napletek, to może być jakaś grzybica, tylko pomyśl gdzie mogłeś się jej nabawić.

4Saw 

Kuba85 napisał/a:
Jak dasz radę to zrób zdjęcie. Nie stawiał bym na ciaśniejszy napletek, to może być jakaś grzybica, tylko pomyśl gdzie mogłeś się jej nabawić.

Nigdy nie uprawiałem sexu w żadnej formie. Nie mam pojęcia skąd. Teraz nie mogę dać zdjęcia, bo aktualnie nie schodzi mi skóra i penis wygląda "jak bez skazy".

penis.com.pl
andropenis
bartosso 

Jesteś pewien, że to skóra? Czy zauważyłeś to bezpośrednio po masturbacji? Czy po umyciu penisa dalej zauważasz schodzącą skórę?

Mam taką hipotezę, że to resztki spermy, która wyschła na żołędzi dają takie wrażenie ;)

4Saw 

Raczej nie są to resztki spermy, ponieważ kiedy przyjrzałem się do tego, to po prostu złapałem i oderwałem, czułem że to skóra. Chyba że to są resztki, ale to aż tak by się przykleiły? :lol:

Jakby to nie ma określonego czasu, bo to mam czasami po, czasami przed, jakby w zależności. Gdyby to były resztki nasienia, to dużo by tłumaczyło, ciekawe...

Dołączam zdjęcia:
http://oi66.tinypic.com/2ey9yrb.jpg
http://oi64.tinypic.com/wrevyc.jpg

teraz i tak to wygląda dobrze, ale od trzech dni nie wiem, problem ustal czy coś... pewnie kwestia czasu, a i jeszcze na jednym zdjęciu widać całkiem czerwone ujście cewki moczowej. czy jest to też normalne? niby to mam już od nie pamiętam kiedy, też nie szczypie, ale jak oglądałem w celu zobaczenia zdrowego penisa, to nie było żadnej "czerwoności".

DTTPO 

Wysłany: Sro 25 Sty, 2017   

Naskórek Ci się złuszczył i tyle. Ja jak jakiś czas mniej myje i mniej wale, to potem też cos takiego widzę, jak się porządnie nam.oczy i zmyje to schodzi. To tylko stary naskórek.

4Saw 

DTTPO napisał/a:
Naskórek Ci się złuszczył i tyle. Ja jak jakiś czas mniej myje i mniej wale, to potem też cos takiego widzę, jak się porządnie nam.oczy i zmyje to schodzi. To tylko stary naskórek.

to dziękuję. fakt, faktem, bo u mnie masturbacja jest tak częsta, że aż wstyd się przyznać. oczywiście nie jest to regularnie, ale potrafi dojść do kilku na dzień. hormony buzują :P

DTTPO 

4Saw napisał/a:
to dziękuję. fakt, faktem, bo u mnie masturbacja jest tak częsta, że aż wstyd się przyznać. oczywiście nie jest to regularnie, ale potrafi dojść do kilku na dzień. hormony buzują
Skąd ja to znam :D choc ostatnio niestety mniej, ale to dlatego, ze w domu prawie zawsze albo zona jest albo ja z dziecmi jestem a wtedy to warunków nie ma i tylko jak mocno przyciśnie to na chwile do kibelka, ale to nie to samo co spokojne powalenie przy jakiś obrazkach. Za to gdy zostane na dluzej sam w domu i nic pilnego do roboty nie ma.. :D

Odpowiedz do tematu