Problem z sikaniem |
Autor | Wiadomość |
książe289 Wiek: 25 Dołączył: 05 Lip 2016 Posty: 5 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 Problem z sikaniem |
|
| Cześć chłopaki, mam mały problem. Kiedy ide do kibla i chce się wysikac do pisuaru a ktoś wejdzie do kibla to automatycznie się jakoś wewnętrznie blokuje i zaczyna mi stawać. Ma ktoś z was podobny problem albo jakieś rady jak to zwalczyć? Bo nie ukrywam trasznie mnie to denerwuje a nie chce chodzić do kabin. Nawet jak z kolegą idę do kibla to dziwnie bo uciekam do tej kabiny. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 |
|
| Na to nie ma rady niestety... Wygląda na to, że kręcą cię faceci...
Może po prostu tak bardzo się tym nie przejmuj. Stojący penis to nie jakiś wstyd. Jak kolega zauważy zawsze możesz powiedzieć, że ci stanął, bo tak bardzo chciało ci się siku. A jak zobaczysz, że koledze też stoi, no wtedy sytuacja jest jasna... Ja bym skorzystał z takiej okazji...
Powodzenia w sikaniu! | |
| |
 |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Pią 12 Sie, 2016 |
|
| Erekcja nie jest żadnym powodem do wstydu ani u młodych, a u starszych tym bardziej (no chyba, że w przedszkolu, albo na pogrzebie )
Mi erekcje zdarzają się regularnie np.: pod prysznicem po basenie, a zawsze myję się nago (no chyba, że w okolicy są dzieci - to juz zupełnie inny temat). Kiedyś jakiś gość to zauważył i z oburzoną miną zapytał "co to!?". Usłyszał, że nie ma na co się gapić i zając się swoim wackiem. Nie wiedział co powiedzieć Także polecam się nie krępować i nie przejmować | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Kaloryfer1995 Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 94 Skąd: z forum | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| "Zespół wstydliwego pęcherza"
Też to mam, jak ktoś jest w pobliżu to nie ma bata żebym się odlał, chyba że jestem wstawiony | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| Kaloryfer1995 napisał/a: | "Zespół wstydliwego pęcherza"
Też to mam, jak ktoś jest w pobliżu to nie ma bata żebym się odlał, chyba że jestem wstawiony |
ZWP? Nie znałem takiej jednostki chorobowej... Dobre!
Kolegę książe289 raczej bardziej martwi to, że mu staje przy pisuarze gdy jakiś facet wejdzie do toalety, niż to, że nie może się wtedy odlać. | |
| |
 |
mlody2002 Dołączył: 12 Cze 2016 Posty: 3 Skąd: WAWA | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| Kaloryfer1995 napisał/a: | "Zespół wstydliwego pęcherza"
Też to mam, jak ktoś jest w pobliżu to nie ma bata żebym się odlał, chyba że jestem wstawiony |
Lol też tak niestety mam | |
| |
 |
książe289 Wiek: 25 Dołączył: 05 Lip 2016 Posty: 5 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| Tak szczerze to mnie wszystko w tej sytuacji wkurza | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 14 Sie, 2016 |
|
| Niektórzy mają taką nasiloną fobię że nie skorzystają z łazienki nigdzie indziej niż w domu w ciszy. | |
| |
 |
piotr.99 Wiek: 25 Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 34 Skąd: jelenia góra | Wysłany: Sob 25 Sie, 2018 |
|
| hmm tez tak mialem kiedy, zaczalem sie zmuszac do pisuarow i pomoglo. juz nie staje mi przy pisuarze. czasem sie nie moge odlac i glupio mi tak stac jak slychac ze nic nie leci, no ale..... polecam uzywac pisuarow i sie zmuszac! | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 28 Sie, 2018 |
|
| piotr.99, to miałeś płochliwy pęcherz ? | |
| |
 |
piotr.99 Wiek: 25 Dołączył: 18 Lip 2018 Posty: 34 Skąd: jelenia góra | Wysłany: Wto 28 Sie, 2018 |
|
| no mialem, dalej troche mam ale juz w duzo mneijszym stopniu niz dawniej | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 29 Sie, 2018 |
|
| to zjawisko jest teraz jakoś dziwnie często spotykane | |
| |
 |
raf.jaw Wiek: 30 Dołączył: 25 Maj 2014 Posty: 63 Skąd: Zawiercie | Wysłany: Sro 29 Sie, 2018 |
|
| Niestety, a w dodatku bardzo kłopotliwe... Też należę do osób z tym problemem. Grunt to zacząć zanim ktoś wejdzie, później już jakoś leci | _________________ skype: raf.jaw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 30 Sie, 2018 |
|
| Też to mam. Ale od czasu zaczęcia współżycia jest dużo mniejsze i rzadko przeszkadza. Ale w czasach szkoły to była masakra. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 30 Sie, 2018 |
|
| Na każdym kroku żyjecie w stresie, nawet w łazience | |
| |
 |
|