Shemale |
Autor | Wiadomość |
Anonimlatek 
Wiek: 27 Dołączył: 06 Maj 2015 Posty: 128 Skąd: Jelenia Góra | Wysłany: Nie 07 Sie, 2016 Shemale |
|
| Dla kogoś kto nie wie kim jest shemale: kobieta z penisem.
Zdarzyło wam się kiedyś spotkać taką osobę?
No ja powiem szczerze że nie sadziłem, że kogoś takiego spotkam aż do wtorku.
Na lotnisku w Egipcie idę sobie ładnie do pisuaru, a tu kolo mnie przychodzi sobie pani, rozpina spodnie i wyciąga penisa. No zamurowało mnie.
Ale tak na dłuższą metę stwierdziłem, że w sumie każdy lubi co innego, więc powiedzmy że jakoś się zgodziłem sam ze sobą że to jakoś normalne.
Co wy sądzicie o o takim temacie? Jaka jest wasza opinia na ten temat, jeśli oczywiście taką posiadacie?
P.S. Nie mieszajmy tego ze zmianą płci, bo to jednak inny temat. | _________________ Zapraszam do oceny moich filmów i dzielenia się swoimi!
Galeria Zdjęć -> Filmy! - nasze produkcje | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 07 Sie, 2016 |
|
| Taki już jest ten świat: różnorodny. Na szczęście, bo byłoby nudno. Są więc na nim kobiety z penisem i faceci z cipką. Każdy ma prawo do życia, nie mniejsze od reszty tzw. "normalnych". Dla mnie to zwyczajna sprawa, nie żadna anomalia.
Jeśli idzie o seks, to podobają mi się niektóre produkcje z udziałem shemale. Nawiasem mówiąc widziałem w paru filmach takie penisy, że niejeden "pełnoprawny" facet by się zawstydził. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 08 Sie, 2016 |
|
| Ja kiedyś widziałam takie reallity show z Miriam. To był pierwszy raz kiedy zobaczyłam shemale:P
 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 08 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Ja kiedyś widziałam takie reallity show z Miriam. To był pierwszy raz kiedy zobaczyłam shemale:P
Obrazek |
O raju, niezła laska ta Miriam. Bardzo porządna kobieta z penisem... | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 08 Sie, 2016 |
|
| Per Rectum, pamiętam że to był program na polskim kanale, na wikipedii napisali że leciało to na tvn w 2005 roku. Ostatni odcinek zaskoczył wszystkich, widzów jak i uczestników :p | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 08 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Per Rectum, pamiętam że to był program na polskim kanale, na wikipedii napisali że leciało to na tvn w 2005 roku. Ostatni odcinek zaskoczył wszystkich, widzów jak i uczestników :p |
O, nie wiedziałem nic o takim programie...
Ostatni odcinek musiał być naprawdę dużym zaskoczeniem. Z pewnością nie jednemu kopara opadła do samej ziemii...
[ Dodano: Pon 08 Sie, 2016 ]
PS. Właśnie przyjaciel podesłał mi taką gorącą amatorską akcję - młody chłopak i młoda shemale.
http://www.xvideos.com/vi...binho_e_gozando | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 09 Sie, 2016 |
|
| Per Rectum, Pamiętam coś takiego że wygrany miał popłynąć w rejs z Miriam i dostać pieniądze. Jeżeli zrezygnował z rejsu tracił wygraną:P
Sama byłam zaskoczona ostatnim odcinkiem. Oglądałam tak wyrywkowo, nie widziałam wszystkich odcinków | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Wto 09 Sie, 2016 |
|
| I co wygrany spękał i oddał nagrodę, czy jednak popłynął z Miriam? | |
| |
 |
Kaloryfer1995 Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 94 Skąd: z forum | Wysłany: Wto 09 Sie, 2016 |
|
| To nie jest kobieta z penisem, tylko mężczyzna po operacjach i po przyjmowaniu żeńskich hormonów, dlatego wygląda jak kobieta ale kwadratowa szczęka zazwyczaj zostaje | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 10 Sie, 2016 |
|
| Per Rectum, tak zrezygnował z rejsu
Kaloryfer1995, widzę że znasz temat, podobają się tobie shemale? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 |
|
| onesa napisał/a: | Per Rectum, tak zrezygnował z rejsu |
O! Ja bym nie zrezygnował... | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 |
|
| Per Rectum, no wiesz facet dowiedział się prawdy, jeszcze to w telewizji miało lecieć:P ja wtedy jeszcze nie wiedziałam o takich orientacjach, dla mnie to też było zaskoczenie | |
| |
 |
Kaloryfer1995 Dołączył: 01 Cze 2015 Posty: 94 Skąd: z forum | Wysłany: Czw 11 Sie, 2016 |
|
| Jestem hetero, nie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| Kaloryfer1995 rozumiem
przynajmniej Per Rectum lubi shemales:) | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 13 Sie, 2016 |
|
| No, jak kolega Kaloryfer nie gustuje, to ktoś musi lubić te biedne shemale... | |
| |
 |
|