Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pęcherzyk
Autor Wiadomość
Anonim213 

Wysłany: Czw 04 Sie, 2016   Pęcherzyk

Witam

Od jakiegoś czasu mam tak jakby pęcherzyk na napletku. Nie boli mnie ani nie swędzi.
Pęcherzyk jest miękki (dopiero jak ścisnę czuć zgrubienie jakby coś się w tym pęcherzyku się znajdowało ) a jak się naciśnie przesuwa się. Dodaje zdjęcie z zaznaczonym pęcherzykiem http://www.fotosik.pl/zdjecie/a1c9aa6c24e70e15 . Czy to coś poważnego? Proszę o pomoc.

Per Rectum 

Wysłany: Pią 05 Sie, 2016   

Raczej to nic poważnego, moim zdaniem (tłuszczak, torbiel?). Jednak trzeba pokazać to lekarzowi. To dość duża zmiana i nie ma na co czekać aż jeszcze urośnie lub się wchłonie (co może nigdy nie nastąpić).
Poleciłbym Ci więc wizytę u lekarza. Może być pierwszego kontaktu, choć chyba prościej byłoby od razu pokazać to prywatnie dermatologowi.
Powodzenia z uporaniem się z problemem!

Anonim213 

Dzięki za rade. Mam to już jakiś czas i na szczęście nie rośnie. Co do lekarza to lepiej iść do dermatologa czy urologa?

penis.com.pl
andropenis
Per Rectum 

Ze zmianą skórną wybrałbym stanowczo dermatologa, choć myślę że urolog sobie też poradzi.
Pozdrawiam

PS. Napisz proszę co powiedział lekarz.

onesa 
onesa

Wysłany: Sob 06 Sie, 2016   

Anonim213, udaj się do lekarza jak radzi Per Rectum, on powie co to jest dokładnie i postara się tobie pomóc.

Odpowiedz do tematu