Pęcherzyk |
Autor | Wiadomość |
Anonim213 Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2016 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 04 Sie, 2016 Pęcherzyk |
|
| Witam
Od jakiegoś czasu mam tak jakby pęcherzyk na napletku. Nie boli mnie ani nie swędzi.
Pęcherzyk jest miękki (dopiero jak ścisnę czuć zgrubienie jakby coś się w tym pęcherzyku się znajdowało ) a jak się naciśnie przesuwa się. Dodaje zdjęcie z zaznaczonym pęcherzykiem http://www.fotosik.pl/zdjecie/a1c9aa6c24e70e15 . Czy to coś poważnego? Proszę o pomoc. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 05 Sie, 2016 |
|
| Raczej to nic poważnego, moim zdaniem (tłuszczak, torbiel?). Jednak trzeba pokazać to lekarzowi. To dość duża zmiana i nie ma na co czekać aż jeszcze urośnie lub się wchłonie (co może nigdy nie nastąpić).
Poleciłbym Ci więc wizytę u lekarza. Może być pierwszego kontaktu, choć chyba prościej byłoby od razu pokazać to prywatnie dermatologowi.
Powodzenia z uporaniem się z problemem! | |
| |
 |
Anonim213 Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2016 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 05 Sie, 2016 |
|
| Dzięki za rade. Mam to już jakiś czas i na szczęście nie rośnie. Co do lekarza to lepiej iść do dermatologa czy urologa? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 05 Sie, 2016 |
|
| Ze zmianą skórną wybrałbym stanowczo dermatologa, choć myślę że urolog sobie też poradzi.
Pozdrawiam
PS. Napisz proszę co powiedział lekarz. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 06 Sie, 2016 |
|
| Anonim213, udaj się do lekarza jak radzi Per Rectum, on powie co to jest dokładnie i postara się tobie pomóc. | |
| |
 |
|