Podczas wzwodu...;P |
Autor | Wiadomość |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Podczas wzwodu...;P |
|
| Witam! Czy nie wydaje wam sie czasem tak jakby wasz zoladz bym lekko skierowany, dosllownie ceciusienNnnkoo w ktoras strone, zalezy w ktora strone bardziej ciagnie go wedzidelko? Bo albo ja mam juz manie na punkcie swojego penisa i doszukiwania sie jakis mankamentów:P albo nie wiem co ze mna . Tez macie czasem takie zludzenie?;P | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| Ty chyba nie masz w domu co robic ? ja nie zwracam na takie rzeczy uwagi hehe
powiedz ze siedziesz i jak Ci stoi to patrzysz na niego i szukasz nowych uszczerbkow | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| jak Ci sie nudzi .. to wiesz co zrob..
wiesz jak robi sie pompki ? napewno wiesz .. w czasie kiedy masz erekcje .. stan w takiej pozycji na ziemi .. napnij miesnie PC .. zeby wiesz tak dygotal Ci . i sproboj wyznaczyc wartosc przyspieszenia ziemskiego .. hehe
dalem Ci zajecie na jakis tydzien jak cos to wiesz gdzie zaklikac po pomoc | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| Masz obsesje masz Ale każdy musi jakąś mieć :PPP | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
|
| co prawda to prawda ... TVN 24 | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|