na pierwszy ogien ! :P |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 na pierwszy ogien ! :P |
|
| yyy... To moze ja pierwzy napisze cos w tym dziale... no wiec ... moj pomysl jest taki :
opiszmy tak jak chcemy swojego reaknego partnera, tylko bez udziwnien i kurcze kolorozywania "suche fakty" ok ?
no wiec :
wzrost sredni jestem o glowe wyzszy ciemno- dlugo- kreconowlosa brunetka- oczy niebieskie pelne usta, biale zabki piersi kragle, foremne nie za duze nie za male szczuplusia ale nie wieszak zostawia sobie maly wzorek w okolicach .. ekhmmmm wiadomo gdzie
prosze sie w tym temacie powstrzymac od komenatzry hehe tylko opisywac swoje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| yeah...
średni wzrost (ja trochę wyższy), włoski blond (może być ciemny) brązowe albo czarne proste za ramiona,musi mieć zabójcze spojrzenie (oczka chyba niebieskie,ale nie wzgardzę brązowymi),zgrabny nosek nie za długi ale nie "pyrka",ząbki oczywiście białe ,zgrabne długie proporcjonalne nóżki, piersi średnie coś z przedziału 70-80B jędrne,zgrabne,pełne, szczupła (nie wieszak) ale musi mieć zgrabny tyłeczek (żeby było co przyciągnąć do siebie), myszka wygolona.
PS Sorrki za zaczerpnięcie słow z Twojego postu ale nic nie przychodziło mi do głowy (jakby coś mi się przypomniało dam znać) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | yeah...
średni wzrost (ja trochę wyższy), włoski blond (może być ciemny) albo czarne proste za ramiona,musi mieć zabójcze spojrzenie (oczka chyba niebieskie),ząbki oczywiście białe , piersi średnie coś z przedziału 70-80B jędrne,zgrabne,pełne, szczupła (nie wieszak) ale musi mieć zgrabny tyłeczek (żeby było co przyciągnąć do siebie), myszka wygolona.
PS Sorrki za zaczerpnięcie słow s Twojego postu ale nic nie przychodziło mi do głowy |
hehe nie ma sprawy sluchaj nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy nie to co chcemy tylko to jest forma twojej wypowiedzi sugeruje to co bys chcial - przynajmiej dla mnie :p
mialo nie byc komentarzy a ja komentuje... sam lamie swoje slowa
PRZEPRASZAM | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 odp |
|
| Nie no mi się tak nie wydaje co w tym nadzwyczajnego jest? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| Niska brunetka o brązowych oczach. Piersi średnie , zgrabny tyłek , na codzień potulna dama a w łóżku niewyżyta tygrysica | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| HAROLD a ja tez moge opisAC mojego partnera? CZY TO POST tyko dla panow o paniach? jakby coto ok zrozumiem nie obraze sie absolutnie | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 odp |
|
| Pisz ona na pewno się nie obrazi | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| Opisz poczytamy . | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 16 Gru, 2006 |
|
| katarzyna napisał/a: | HAROLD a ja tez moge opisAC mojego partnera? CZY TO POST tyko dla panow o paniach? jakby coto ok zrozumiem nie obraze sie absolutnie |
jeszcze sie pyta
no pewnie | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| Taka jest wyzszosc mlodych dziewczyn od mlodych chlopcow ze te pierwsze nie wstydza sie mowic o sobie i swoich problemach , dlatego takie wypowiedzi moga tylko zachecic innych. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| roboMOD napisał/a: | Taka jest wyzszosc mlodych dziewczyn od mlodych chlopcow ze te pierwsze nie wstydza sie mowic o sobie i swoich problemach , dlatego takie wypowiedzi moga tylko zachecic innych. |
nie dotyczy sie to wszystkich mlodych chlopcow hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 17 Gru, 2006 |
|
| moj facet jest wysoki ma ciemne wlosy dluzsze z tylu z przodu kru(ó)ciutkie. ma 189 cm wzrostu piekne niebieskie oczy super piegi sa sliczne:) nie jest chudy ale nie ejst tez gruby. nie jest typem miesniaka ale tez nie jest chuderlakiem. chodzi na silownie. jego styl to...hm...taki normlany lubi czapeczki z daszkiem lubi tkz "tirówki" wiecie te takie z przodu biale z siatka z tylu... zawsze ma dzisny nie lubi dresow ubierac i nie ma akich. a co mi sie w nim w wygladzie nie podoba to... jego stopy sa moim zdaniem za duze heheh 47 wow ale i tak jest super:) | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| formalnie nie jestesmy para ale jestesmy blisko
ma prawie 187cm wzrostu ciemne włoski piwne oczka słoedki jezyczek namietne ustka białe ząbki ma owlosiona klatke i duł brzucha ma zgrabniutki jedrniutki tyłeczek szerokie barki i umiesnione plecy duże dłonie ale bardzo delikatne wymiar wydeje mi sie tak chyba z 17cm na13.5 nie mierzylam teraz tak sprawdzilam z tego co dłoń pamieta na skurze też na penisie ma plamy ale nie przeszkadza mi to! ma też jakby brutke z wąsami taka wokoło ust długosci nie cały 1cm | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| no prosze jak sie nam dzieffczynki rozpisaly
hehee gdyby nie to ze jestem facetem to bysta mialy konkurencje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| No widzę ale coś mało wiary tu zagląda... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|