Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     brak czucia miesni PC
Autor Wiadomość
bear834 

Wysłany: Wto 10 Maj, 2016   brak czucia miesni PC

siemanko Panowie,
mam beznadziejny problem - od ok roku nie mam czucia miesni Pc. tzn. nie moge ich napiac.
wczesniej mialem je chyba az za silne - podczas stosunku moglem napiac je na maxa, sprzet stal jak skala i moglem dojsc bardzo szybko - co czasami bylo problemem, ale czulem je bardzo mocno - robilem czasami trening miesni pc i bylo ok.

od ok roku czuje ze minimalnie, nie moge zrobic aby penis podskakiwal kiedy je napinam, nie moge napiac go tak ja k wczesniej i sprawic zebym dochodzil na komende. jedynie co to moge jechac bardzo dlugo - sotsunki ponad godzinne ale co to za przyjemnosc gdy pen stoi na 50-70%, jest lekko sflaczaly :(
wczesniej stal naprawde jak skala, mial wyrazne zgrubienie od podstawy - taki twardy jakby trzon, nie bylo mowy zeby odgiac go w dol - teraz to bez problemu moge zrobic.

co moglo tak znacznie oslabic miesnie pc? jak to naprawic?

kadeon 

Wysłany: Wto 10 Maj, 2016   

Może przetrenowałeś te mięśnie lub ćwiczysz odwrotne kegle tak jak byś chciał wypościć mocz szybciej one osłabiają mięśnie PC i wzwód ale dłużej można hmm. Opisz czy je trenujesz nadal i jak?.

Moim zdaniem odpoczynek powinien tu pomoc sie zregenerowały taki na 2 miesiące ja je gdy przetrenowałem to dochodziłem bardzo szybko ale i ze wzwodem roznie było raz mocny jak skała a raz słabszy teraz ćwiczę z głową normalne i odwrócone kegle i jest dobrze.

Odpowiedz do tematu