Ból jądra |
Autor | Wiadomość |
Wojtekr Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2015 Posty: 10 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 Ból jądra |
|
| Witam.Mam pewien problem i pytanie.Jakies 2 tygodnie temu zaczelo mnie bolec lewe jądro,po kilku dniach ból ustal(chyba 4).Moje pytanie dotyczy tego czy jadro jest polaczone z tym "woreczkiem jadra" poniewaz podczas dotykania czuje takie jakby polaczenie czy to jest to co łaczy jądro z "workiem" ?
Wiem ze troche niezrozumiale napisane.
Prosze o powazne komentarze bo to dla mnie ważne
Dodam że masturbuje sie nawet po 3 razy dziennie(powiedzcie ze ten ból przez to ) | |
| |
 |
patryk161 Wiek: 27 Dołączył: 03 Maj 2014 Posty: 148 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| Na pewno nie boli od masturbacji | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| To "połączenie", nad którym się zastanawiasz, to pewnie nasieniowód. Masturbację, podobnie jak patryk161 też bym raczej wykluczył. Jeśli ból ustał po kilku dniach (i nie wrócił? - piszesz trochę niejasno) to znaczy, że jest wszystko ok. Takie krótkotrwałe bóle czasem się zdarzają.
Jeśli jednak przez dwa tygodnie nadal coś cię pobolewa, to powinieneś udać się do lekarza. Nikt na forum z tym ci nie pomoże.
Pozdrawiam
PS. Polecałbym zapoznać się nieco ze swoją anatomią: www.wazektomia.com/images...s-metody-11.jpg (te niebieskie "rurki" na rysunku to nasieniowody, wychodzą one z najądrza i kończą się połączeniem z cewką moczową w okolicy gruczołu krokowego). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Wto 26 Kwi, 2016 |
|
| Obmacaj dokładnie jądra i sprawdź czy nie wyczuwasz jakichś zgrubień, kuleczek. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Wto 26 Kwi, 2016 |
|
| ged321 napisał/a: | Obmacaj dokładnie jądra i sprawdź czy nie wyczuwasz jakichś zgrubień, kuleczek. |
Oczywiście rada jest jak najbardziej słuszna, z tym zastrzeżeniem, że dobrze jest przy tym wiedzieć, które zgrubienia/kuleczki występują w mosznie naturalnie i nie są objawem żadnego problemu. Unikniemy wtedy niepotrzebnego stresu i paniki. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 30 Cze, 2016 |
|
| Wojtekr, Udałeś się do lekarza? Twój stan poprawił się? | |
| |
 |
|