Penis |
Autor | Wiadomość |
Foty20 Dołączył: 25 Kwi 2016 Posty: 5 Skąd: wawa | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| Foty20, takie skrzywienie nie powinno przeszkadzać. jeśli jesteś w stanie ręka go lekko wyprostować to i włożony się trochę rozprostuje wg. mnie nie masz się czym przejmować. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| Nie, nie będzie. Zakrzywienie jest dość znaczne, ale nie na tyle żeby utrudniać stosunek. Poza tym każdy penis, mimo erekcji, zachowuje pewną elastyczność i zdolność do naprostowania się (na pewno ściskając "małego" w dłoni możesz go prawie zupełnie wyprostować, tak?). Może się zdarzyć, że partnerka (bądź partner) odczuje dyskomfort, bo taki penis nierównomiernie wywiera nacisk na ściany pochwy lub odbytu, wtedy, żeby to zniwelować, trzeba po prostu zmienić pozycję zbliżenia na inną.
Nie jestem wprawdzie posiadaczem takowego "banana", ale swoją wiedzę wynoszę z rozmów z kolegami, którzy mają zakrzywione penisy oraz z poprzednich podobnych tematów na forum (polecałbym ci zajrzeć do nich). Mam nadzieję więc, że moja opinia jest wiarygodna.
Pozdrawiam
PS. Ładnego "gnata" nosisz w spodniach. Może się podobać. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| Foty20, najprościej się przekonać empirycznie i przetestować go w akcji ile masz lat?
na prawdę bardzo fajnie się prezentuje i nie powinieneś mieć z nim żadnych problemów. jakbyś miał kiedyś robić jakieś zdjęcia to zrób je z trochę większej odległości z szerszą perspektywą wtedy łatwiej jest wszytko ocenić niż na takich zbliżeniach. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 25 Kwi, 2016 |
|
| Na pewno jest twardy w czasie erekcji (po to jest erekcja ), temu nie przeczę. Jednak pewna elastyczność pozostaje i pewnie w jakimś stopniu możesz penisa ręcznie "odkrzywić". A jak możesz ręcznie, to i do pochwy też się w pewnych granicach dopasuje.
Myślę, że nie będziesz miał większych problemów. Co najwyżej pomniejsze, dające się doraźnie i bez kłopotu rozwiązać. Najlepiej przetestować w akcji, jak wspomniał kolega legolas. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 26 Kwi, 2016 |
|
| Foty20, póki co przetestuj i zobacz jak sprawuje się w "akcji". Według mnie nie ma potrzeby tutaj ingerować zabiegiem, pamiętaj że operacja przy takim skrzywieniu to niepotrzebne ryzyko i cierpienie:P | |
| |
 |
|