Grudka z krwia |
Autor | Wiadomość |
Dertinho Wiek: 32 Dołączył: 16 Kwi 2016 Posty: 1 Skąd: Starachowice | Wysłany: Sob 16 Kwi, 2016 Grudka z krwia |
|
| Witam, od jakiegoś czasu na jądrach pojawia mi się grudka z krwią, pojawia się zawsze w tym samym miejscu, krew wyciskam, grudka znika na 1/2 tygodnie i pojawia się znowu.
Co to może być? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sob 16 Kwi, 2016 |
|
| Myślę, że jak się znów odnowi ta "grudka", to pokaż ją lekarzowi. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Być może zapalenie któregoś mieszka włosowego (jeśli grudka jest wypełniona ropą i krwią, to jest to moim zdaniem możliwe). Jednak na 100% stwierdzi to tylko dermatolog, dlatego zalecałbym ci u niego wizytę.
Pozdrawiam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 17 Kwi, 2016 |
|
| Dertinho, samemu nic nie wyciskaj udaj się do lekarza. Jak dowiesz się coś więcej, napisz więcej na forum, dla potomnych. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Mattii Dołączył: 17 Kwi 2016 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 17 Kwi, 2016 |
|
| Kiedyś miałem coś podobnego i po pewnym czasie po prostu samo znikło i się nie pojawiało. | |
| |
 |
|