POMOCY BŁAGAM!!!!:(:(:( |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 POMOCY BŁAGAM!!!!:(:(:( |
|
| na żołędzi pojawiły sie czerwone plamy.. ten stan trwał 2,5 miesiaca, obecnie mam wielką rane na żołedzi która mi ropieje i krwawi... bakterie przeszły na napletek stosowałem Triderm i Banocin nie pomogly mi te dwie masci.. teraz proboje sie leczyc riwanolem pomaga ale slabo bo stan zapalny sie odnawia, ogromnie mnie to szczypie.... dzis bylem u urologa zrobil mi wymaz i powiedzial ze za tydzien beda wyniki badan.... jak ja mam sie wyleczyc??? Moj stan jest bardzo ciezki....
Psychicznie jestem zdołowany.............
Pomozcie błagam! | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| Bez paniki. Byłeś u urologa, a on na pewno pomoże Ci lepiej niż ktokolwiek z tego forum. Po prostu stosuj się do zaleceń lekarza, a wszystko powinno być dobrze. Pozdrawiam. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 |
|
| lekarz, lekarz, lekarz i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze ... tak do znudzenia ! | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
daboss Dołączył: 17 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| i co ci powiedzial ten lekarz?? | |
| |
 |
MESSENGER Dołączył: 28 Gru 2006 Posty: 10 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 |
|
| Z takimi problemami to tylko do LEKARZA my mozemy tylko podpowiedziec jak rozwiazac problem ale wyleczyc tylko LEKARZ!!! | _________________ asd | |
| |
 |
|