Przytyłem wokół penisa |
Autor | Wiadomość |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 Przytyłem wokół penisa |
|
| Jak schudnąć z tych okolic? | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| Nie da się tylko w tych czy innych okolicach. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| Możesz zdefiniować termin "wokół penisa" ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| Tak, wokół penisa to jest dookoła podstawy penisa głównie na wzgórku łonowym.
OK, to jak chudnąć ogółem i głównie w okolicach uda-wzgórek łonowy-brzuch | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| na przykład tak: runners-world.pl/trening/Trening-na-mocny-i-plaski-brzuch-plan-cwiczenia,6118,1 | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
easygoing Dołączył: 01 Mar 2016 Posty: 21 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| Oczywiście, że da się schudnąć, trzeba wykonywać brzuszki działające na dolną część brzucha. Zajmuje to dużo czasu, ale działa | _________________ Jesteś z Manchesteru? Pisz pw | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 06 Mar, 2016 |
|
| Można schudnąć ale poprzez dietę oraz ćwiczenia.
Cytat: | "Miejscowe spalanie tkanki tłuszczowej"
Nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie tkanki tłuszczowej. Tłuszcz schodzi z całego ciała równomiernie. Oczywiście są przypadki kiedy jedna osoba szybciej traci tłuszczyk z brzucha, a druga wolniej. Jednak za to są odpowiedzialne geny.
"Tysiące brzuszków pomoże nam spalić tłuszcz z brzucha"
Muszę Was zmartwić, brzuszki robimy po to aby wzmocnić i wyrzeźbić mięśnie brzucha, dzięki nim nie pozbędziemy się tłuszczyku z brzucha. Po serii tysiąca brzuszków nasze mięśnie będą nadal schowane pod fałdami tłuszczu. Zapewne jest to pocieszenie dla osób, które nie lubią brzuszków. |
| |
| |
 |
|