Białe kropeczki |
Autor | Wiadomość |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 Białe kropeczki |
|
| Mam te kropeczki od wielu lat na spodniej stronie penisa (ta co się styka z jądrami)
mi nie przeszkadzają, ale trochę nieestetyczne są
co to dokładnie jest? wiem, że jak to wyłapię paznokciami to wyglądają jak takie białe kuleczki pod skórą, niektóre trochę się wycisnęły, ale miniminimalnie. | |
| |
 |
Kuba85 Dołączył: 28 Sie 2015 Posty: 373 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| Zdjęcie kolego, bez tego nikt nie wie co to jest. Można tylko przypuszczać że to gródki perliste. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 Re: Białe kropeczki |
|
| ged321 napisał/a: | Mam te kropeczki od wielu lat na spodniej stronie penisa (ta co się styka z jądrami)
mi nie przeszkadzają, ale trochę nieestetyczne są
co to dokładnie jest? wiem, że jak to wyłapię paznokciami to wyglądają jak takie białe kuleczki pod skórą, niektóre trochę się wycisnęły, ale miniminimalnie. |
Jeżeli martwisz się i nie wiesz co to dokładnie jest, najlepiej udaj się do lekarza. Możesz również dodać zdjęcia, może ktoś z forum będzie w stanie pomóc. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Sob 05 Mar, 2016 |
|
| OK, ale nie na żołędzi tylko bardziej pod żołędzią na zwykłej skórze | |
| |
 |
pabllo23 Dołączył: 09 Mar 2016 Posty: 4 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Sro 09 Mar, 2016 |
|
| A mi się wydaje, że to prosaki, które nie są groźne.Tworzą się, gdy w ujściu gruczołu dochodzi do nadmiernego gromadzenia się sebum. Jedyny problem to defekt kosmetyczny. Lepiej je usunąć u dermatologa niż sam | |
| |
 |
|