Masturbacja analna |
Autor | Wiadomość |
Onanek96 Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 36 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 21 Lis, 2015 Masturbacja analna |
|
| Jakie przedmioty lubicie sobie wkładać w odbyt żeby odczuwać największą przyjemność? I co największego sobie włożyliście? Ja zamierzam spróbować z bananem | |
| |
 |
boy2010 
Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 761 Skąd: POZNAŃ | Wysłany: Sob 21 Lis, 2015 |
|
| z obranym ? | _________________ 1. Nie liczy się to, co masz, ale jak tego używasz.
2. Zawsze jest ktoś gorszy od ciebie.
3. Nie przejmuj się krytyką na temat swojego kutasa.
------------------------------------------------- | |
| |
 |
Onanek96 Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 36 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 21 Lis, 2015 |
|
| Hahaha bez przesady | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Nie 22 Lis, 2015 |
|
| Tylko załóż gumkę na tego banana, ponieważ w czasie przechowywania bananów są one pryskane azotem oraz innymi środkami zapobiegającymi zbyt szybkie dojrzewanie, swoją drogą nie wyobrażam sobie włożyć coś do tyłka Pozdrawiam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Lis, 2015 |
|
| Master1989, zgadzam się z tobą | |
| |
 |
krystek_walikon 
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Gru, 2015 |
|
| Ja się tylko zastanawiam, czy ta ostrzejsza czarna końcówka banana nie przedziurawi prezerwatywy. Może trzeba ją oberwać? | |
| |
 |
krystek_walikon 
Dołączył: 21 Wrz 2013 Posty: 156 Skąd: podlaskie | Wysłany: Sro 02 Gru, 2015 |
|
| Bez przesady ;] Ale ogólnie taki banan to straszna prowizorka i już chyba naprawdę lepiej skombinować sobie jakiekolwiek dildo, jeśli ktoś ma często ochotę na takie zabawy. Zamówić sobie przez internet, a teraz można nawet sobie sprowadzić i do paczkomatu, jeśli ktoś mieszka w jakimś większym mieście, więc już w ogóle nikt nie zorientuje się, co tam sobie zamówiłeś. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Gru, 2015 |
|
| paczkomaty są także w małych miastach, a sexshopy zwykle zapakowują zakupione rzeczy dyskretnie, więc nikt się raczej nie domyśli. | |
| |
 |
PomkaPL86 Wiek: 38 Dołączył: 01 Gru 2016 Posty: 18 Skąd: gliwice | Wysłany: Czw 01 Gru, 2016 |
|
| mam do tego specjalny masazer ale i tak najlepszy jest czyjs palec | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 30 Gru, 2016 |
|
| Ja nieraz lubię sobie wsadzać palce do tyłka. Kilka razy w wannie nalewalem sobie letniej wody z prysznica aż do poczucia ucisku. Potem normalnie waliłem i miałem chyba najmocniejszy samodzielnie wywolady orgazm w życiu, ledwo na nogach ustalem! Polecam
Obcych przedmiotów boje sie wkładać, choc kusi mnie kupienie jakiegoś dildo, żeby bylo bezpiecznie. Jednak uszkodzenie jelita w tamtym miejscu bylo by bardzo nieprzyjemne i groźne.
Kiedys wsadzilem sobie rączkę od śrubokrętu w prezerwatywie, wybrałem taka, ktora ma wglebienie i potem rozszezenie, żeby mi czasem nie wpadł caly do środka. Fajnie bylo, ale nie polecam, lepiej cos do tego stworzonego, bo to niebezpieczne.
Pozdr | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Sro 11 Sty, 2017 |
|
| DTTPO napisał/a: | rączkę od śrubokrętu w prezerwatywie |
bardzo bezpieczne.. prawdziwy fachowiec | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 11 Sty, 2017 |
|
| zbychwawawa napisał/a: | bardzo bezpieczne.. prawdziwy fachowiec |
Rączka nie jest niebezpieczna, szczególnie w prezerwatywie. Natomiast zupełnie inaczej ma się sprawa z przeciwległą stroną śrubokręta. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 12 Sty, 2017 |
|
| Per Rectum, może już nie brnijmy dalej zwłaszcza w "przeciwległą stroną śrubokręta" bo tym to pewnie krzywdę można sobie zrobić. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 12 Sty, 2017 |
|
| onesa napisał/a: | Per Rectum, może już nie brnijmy dalej zwłaszcza w "przeciwległą stroną śrubokręta" bo tym to pewnie krzywdę można sobie zrobić. |
Dlatego przestrzegam, gdyby ktoś zamierzał testować ten nieodpowiedni koniec. | |
| |
 |
|