Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mony1212-Dziennik treningowy
Autor Wiadomość
mony1212 

Wysłany: Czw 01 Paź, 2015   Mony1212-Dziennik treningowy

Witam! Postanowilem zalozyc swoj dziennik treningowy.W ktorym notowal bede swoj progres :)

Obecnie : 16-16,5 cm dlugosci,15 -15,5cm obwodu.Niestety dokladnie nie moge stwierdzic z racji takiej,ze nie moge zlapac momentu w ktorym moj penks jest jak "skala"

Glowne cele : 18cm dlugosci ,16 cm w obwodzie,poprawa stanu erekcji.

Cwiczenia: Glownie streching oraz Jelq.Nie licze powtorzen ;)

Kiedys skomentowalem post Kadeona,w ktorym byly zrobione zdjecie jego penisa porownywalne z pilotem.napisalem tam,ze jego penis nie wyglada na taka podana dlugosc jaka on ma.Moim zdaniem odpowiada za to grubosc,gdyz moj penis rowiez jest gruby w obwodzie,ale z mojej perspektywy nie wyglada on na te 16-16,5 cm w dlugosci ,ale na mniej :) .Posiadam identyczny pilot jaki posiada Kadeon i wiem,ze jego dlugosc o ktorej on pisze w 100% sie zgadza.Duzy obwod wplywa na wyglad penisa w dlugosci.Tym bardziej jezeli dlugosc penisa oraz obwod sporo sie nie roznia ( Tak jak w moim wypadku czy Kadeona ). Wielu by moglo sie z tego powodu cieszyc i nie narzekac na rozmiar,gdyz odpowiada on standarowemu rozmiarowi europejskiemu,ale ja chce byc wiekszy.Przy 195 cm wzrostu,nie wyglada to super ,gdyz wplywa to glownie na aspekt psychiczny przed kobietami :)

Obecnie moj penis prezentuje sie tak :

Heretyk 

Wysłany: Czw 01 Paź, 2015   

Mierzone z boku i z dociskiem to ja bym mial 19cm :mrgreen: Powodzenia obierz sobie stala miare i jazda :D

mony1212 

Wysłany: Czw 01 Paź, 2015   

Heretyk, Bez docisku ;) wydaje Ci sie.Pewnie przez te wlosy :) Z dociskiem 17,5 cm jest.

Dla mnie mierzenie z dociskiem jest bez sensu.Wymiary podane przeze mnie sa poczatkowe,gdyz nigdy nie cwiczylem regularnie :)

penis.com.pl
viamax
bear834 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2015   

powodzenia w treningach,
obwód spokojnie zrobisz nawet do konca tego roku-pomysl tylko nad treningiem z pompką,

co do wielkosci to niestety masz racje - inaczej wyglada kutas 16cm goscia z 2m a inaczej tego co ma 160cm, niestety duzi chlopcy potrzebuja duzych zabawek ale jak jest taka kombinacja to dla laski jest juz totalny kosmos ;) (duzy z duzym;)

zdrowia i zdawaj czesto relacje,

mony1212 

Wysłany: Pią 02 Paź, 2015   

Zdjęcie robione podczas treningu.Jak widać w miejscu miednicy odkłada mi się sporo tkanki tłuszczowej.Jest,to miejsce w ktorym mimo szczuplej sylwetki zbieram mi sie sporo tluszczu.Ponadto jestem obecnie na diecie "masowej" przy czym postanowiłem mimo tego odrzucić 2,3 razy w tygodniu treningu cardio

http://postimg.org/image/o0n24c58n/

onesa 
onesa

Wysłany: Pon 05 Paź, 2015   

Na tym drugim zdjęciu z pierwszego postu jest nawet 17 cm, nie tylko 16,5.

mony1212 

onesa, Tak jakos wyszło :) co do dokładności to długość waha się pomiędzy 16,2-16-4 bez docisku

Cycus85 

Powodzenia w treningu, grunt to dobra motywacja

mony1212 

Cycus85, Dzięki Chłopaki.Doceniam to. Rownież trzymam za was kciuki :)

kadeon 

Wysłany: Wto 13 Paź, 2015   

Mony1212 życzę Ci jak największego sukcesu man nadzieje że wytrzymasz w tym postanowieniu i będziesz sumiennie prowadził ten temat. Taka mała uwaga staraj się mierzyć penisa zawsze tak samo.

Masz potencjał co do obwodu ja zaczynałem kiesy z 14,2cm obwodu teraz 17,2cm:).

mony1212 

Wysłany: Wto 13 Paź, 2015   

kadeon Wielkie dzięki Kadeon.Jesteś inspiracją :) Twój dziennik bardzo dużo mi przekazał informacji .Szkoda,że Berło już przestał być aktywny.Ćwiczenia robię raz na dwa dni z racji tego,że moje erekcje sa slabe, więc ciężko mi określić jaką mam konkretnie dlugosc.Obecnie mam malo ruchu.Jedynie silownoa 3 razy w tygodniu,a tak to w domu ,wiec moj uklad krwionosny nie zachwyca,co oczwiscie przeklada sie na erekcje.Mam nadzieje,ze z czasem wszystko wroci do normy.Jak narazie mam sporo czasu wolnego więc mogę tutaj często przesiadywac.

kadeon 

Wysłany: Sro 14 Paź, 2015   

No właśnie Berło w kolki leci a miał ćwiczyć i dzielić się doświadczeniem nie ładnie tak.

mony1212 

Wysłany: Pią 27 Lis, 2015   

Ja niestety z pewnych przyczyn zdrowotnych musiałem przerwać swoje treningi.Raczej szybko ich nie wznowie.... zostaje mi tylko jedynie komentowanie innych wątków na tym forum.Szkoda,że tak to wszystko się potoczyło...

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu