sam nie wiem jak nazwac |
Autor | Wiadomość |
franeeeek Dołączył: 05 Wrz 2015 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 05 Wrz, 2015 sam nie wiem jak nazwac |
|
| Zaczne od tego ze podczas wzwodu napletek sam sie nie zsunie, nie wiem czy u innych dzieje się to samoistnie ale u mnie nie. Nie jest to jednak ten problem o ktorym chce napisać.gdy zsune napletek do konca to zawija się zaraz pod główka penisa, nie powoduje bólu chociaż jak "napne" pracie to czuje lekki ucisk. Glownym problemem o który chce sie spytac to to ze zsunietego napletka nie jestem w stanie zsunac bardziej. Widzialem tutaj temat ze zdjeciami z mozliwie zsunietym napletkiem i stad moje zaniepokojenie. Moze to przykurczone wedzidelko?
Jutro postaram sie zrobix zdjecia chociaz ciezko to bedzie uchwycic dlatego mozliwie dokladnie to opisalem. Na zdjeciu ktorr zalacze mam obciagniety napletek, bardziej sie nie da, ciagnac skore penisa w dol napletek nie roziagnie sie nizej czuc wtedy dyskomfort spowodowany ciagnieciem napletka.
W sumie to mi to nie przeszkadza ale chcialem spytac. Widzac tez jak pracuja napletki na filmach wzbudzilo to moja ciekawosc.
http://zapodaj.net/4f31707805851.jpg.html. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 05 Wrz, 2015 |
|
| niestety nie ma już zdjęcia | |
| |
 |
franeeeek Dołączył: 05 Wrz 2015 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 07 Wrz, 2015 |
|
| http://images68.fotosik.p...9a4f6652med.jpg
Tak jak na tym zdjeciu. Napletek jest obciagniety lecz to maksimum jakie da sie osiagnac. Ciagnac go bardziej w dół nic sie nie dzieje. Nie rozciagnie sie po calosci pracia.
U innych widze ze tak sie dzieje. Tylko teraz kwestia czy u mnie to jest normalne tylko odbiegs od normy czy jest to jakieś zaburzenie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 07 Wrz, 2015 |
|
| To żadne zaburzenie. Taka Twoja budowa. W tej części ciała też się różnimy (na szczęście!), czasem nawet bardzo mocno.
Zbyt krótkie wędzidełko, jako przyczynę takiego funkcjonowania Twojego penisa, bym wykluczył, bo nie narzekasz przecież przy zsuwaniu napletka na bolesne jego napinanie. Myślę, że masz po prostu długi napletek, który właśnie w taki sposób roluje się za koroną żołędzi. Przy okazji samą żołądź masz dużą (proporcjonalnie do reszty członka) i, moim zdaniem, to też ma na to wpływ. Wielu chłopaków ma taki sam "problem".
Na marginesie pokazałeś tu moje ulubione Twoje zdjęcie (póki co ulubione, bo mam nadzieję, że dodasz coś jeszcze).
Pozdrawiam | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 07 Wrz, 2015 |
|
| Jak pisze Per Rectum masz po prostu dłuższy napletek. | |
| |
 |
|