Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z Penisem
Autor Wiadomość
Smith123 

Wysłany: Sob 25 Lip, 2015   Problem z Penisem

Cześć mam pytanko do was. Mam 19 lat i mam problem z penisem cały czas stoi np. gdy się rozbieram, pod prysznicem, idąc spać, przelotną myślą erotyczną nawet jak chce wyciągnąć go z rozporka gdy chcę oddać mocz. To strasznie uciążliwe nieraz gdy byłem z kolegmi na basenie im nic się nie działo a mi maszt ;/ Poradzicie coś ? Czy ktoś z was ma ten sam problem ? Piszcie czekam z góry dzięki. :mrgreen:

boy2010 

Wysłany: Sob 25 Lip, 2015   

co masz na myśli ,że cały czas stoi ? :roll:
24 godziny na dobę ? :wink:
jak często ci stoi ? napisz coś więcej ?

-------------------------------------------------

Per Rectum 

Wysłany: Sob 25 Lip, 2015   

Jak wspomniał kol. boy2010, musisz nieco uściślić swój problem. Póki co rozumiem z tego, że każda czynność związana z penisem lub nawet przelotna erotyczna myśl, powoduje natychmiastową erekcję. Od razu dodam, żeby Cię uspokoić, że jest to problem wielu młodych mężczyzn. A i starszym zdarza się zdrowo podniecić na samą myśl o czymś przyjemnym.

Napisz też proszę w "uzupełnieniu", jak często się masturbujesz.

penis.com.pl
masturbator
matt03 

Wysłany: Pon 27 Lip, 2015   Wtf

Jak widać pan Per Rectum jest jakimś wielkim znawcą penisów i męskich problemów, nie ma to jak łączyć całkowitą fizjologię z masturbacją. Zapewne masz kolego wykształcenie medyczne, sądząc po Twoich postach albo po prostu cholernie Cię to podnieca ;)

Per Rectum 

Wysłany: Pon 27 Lip, 2015   Re: Wtf

matt03 napisał/a:
Jak widać pan Per Rectum jest jakimś wielkim znawcą penisów i męskich problemów, nie ma to jak łączyć całkowitą fizjologię z masturbacją. Zapewne masz kolego wykształcenie medyczne, sądząc po Twoich postach albo po prostu cholernie Cię to podnieca ;)

Tak, bardzo mnie podnieca, że ktoś ma kłopot. Nie czepiaj się bez sensu.

redman32 

Wysłany: Pon 27 Lip, 2015   

Lepiej się ciesz ;) za 20-30 będziesz narzekał, że nie staje ;)

kotecek94 

Wysłany: Pon 27 Lip, 2015   

:roll:

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 28 Lip, 2015   

matt03, nie wiem, czy zauważyłeś, ale akurat Per Rectum najwięcej tu wszystkim pomaga i naprawdę zna się na wielu rzeczach.

Per Rectum 

Nie zamierzam się tłumaczyć, ani tym bardziej podgrzewać jeszcze atmosferę po tym niemądrym ataku (mam jednak nadzieję, że kolega się zreflektuje i napisze jakieś miłe słowo), powiem jedynie, że akurat ja widzę logiczny związek między fizjologią a częstością masturbacji. W okresie dojrzewania, kiedy hormony buzowały, niejednokrotnie radziłem sobie z tą "fizjologią", właśnie wzmożoną masturbacją. Tu akurat działa dość prosta zasada zmniejszania "ciśnienia". Obecnie również zdarza mi się okresowo (przeważnie latem) radzić sobie z podobnym problemem. Doskonale rozumiem też, że wielu chłopaków (szczególnie tych w okresie dojrzewania), u których to napięcie seksualne jest znacznie większe niż u mnie w tamtym czasie, ma z tym kłopot i to często poważny, bo dezorganizujący życie. Oczywiście, zawsze też w skrajnych przypadkach, kiedy "domowe" metody zawodzą, można udać się do specjalisty, który np. zaordynuje środki zmniejszające popęd.
Na marginesie znane są fakty z ostatniej choćby wojny światowej, jak dodawano żołnierzom i marynarzom do jedzenia toksyczny bromek sodu lub potasu, żeby zmniejszyć ich chucie i by zajmowali się wojaczką, a nie szukali trypra po burdelach. :-)

Nie jestem lekarzem, ale staram się odpowiadać rzeczowo, zgodnie z moim doświadczeniem, i jeśli to możliwe podpierać się opiniami medyków bądź artykułami o charakterze naukowym. Dobrze wszak pamiętać o starej zasadzie " primum non nocere" i o tym, że stawianie diagnoz przez internet może być zgubne.
Pozdrawiam

onesa 
onesa

Hm, z tym bromem to ja jeszcze parę lat temu słyszałam, że chłopakom w wojsku dawali (jak był jeszcze przymusowy pobór chyba). W każdym razie kolega się zaklinał, że im do czegoś dosypują, bo na przepustkach nie bardzo mógł sobie z dziewczyną poradzić.

Per Rectum 

onesa napisał/a:
Hm, z tym bromem to ja jeszcze parę lat temu słyszałam, że chłopakom w wojsku dawali (jak był jeszcze przymusowy pobór chyba). W każdym razie kolega się zaklinał, że im do czegoś dosypują, bo na przepustkach nie bardzo mógł sobie z dziewczyną poradzić.

Preparaty te popularnie zwane były, najwyraźniej nie bez powodów, np. "zwisolinem". :-)

onesa 
onesa

Wysłany: Sro 29 Lip, 2015   

Ale czy to możliwe, że są nadal stosowane? Bo dopuszczam możliwość, że kolega stał się ofiarą placebo.

Smith123 

Wysłany: Czw 30 Lip, 2015   

Per Rectum napisał/a:
Jak wspomniał kol. boy2010, musisz nieco uściślić swój problem. Póki co rozumiem z tego, że każda czynność związana z penisem lub nawet przelotna erotyczna myśl, powoduje natychmiastową erekcję. Od razu dodam, żeby Cię uspokoić, że jest to problem wielu młodych mężczyzn. A i starszym zdarza się zdrowo podniecić na samą myśl o czymś przyjemnym.

Napisz też proszę w "uzupełnieniu", jak często się masturbujesz.

Masturbije się bardzo często w sumie to jestem chyba od tego uzależniony dawniej zdarzało mi się codziennie ale teraz około 3 albo 2 razy w tygodniu. A jeśli chodzi o problem z byt częstym stawaniem to jest nieraz przy zwykłych czynnościach jak ide oddać mocz i zamiast rozpiąć guzik rozpinam sam rozporek i wyciągam to odrazu do góry, jak idę spać i leże to parę razy podniesie się na min i opadnie, jak chciał bym przejść się po po pokoju nago to stoi i nie chce opaść stoi cały czas wystarczy uzupełnienie czy coś dopisać jeszcze ?

penis.com.pl
tabletki penilarge
Per Rectum 

Wysłany: Czw 30 Lip, 2015   

Spróbuj proszę, jeśli to możliwe, przez tydzień zwiększyć częstotliwość masturbacji do minimum raz dziennie. I napisz czy dało to jakieś efekty. Dwa razy w tygodniu, to jak na takiego młodego mężczyznę, nie jest zawrotna liczba.
Jeśli nie przyniesie to poprawy, to być może będziesz musiał zasięgnąć rady fachowca. Oczywiście jeśli aż tak bardzo jest to ciągłe "stawanie" dla Ciebie nieznośne.
Pozdrawiam

Smith123 

Wysłany: Pią 31 Lip, 2015   

Per Rectum napisał/a:
Spróbuj proszę, jeśli to możliwe, przez tydzień zwiększyć częstotliwość masturbacji do minimum raz dziennie. I napisz czy dało to jakieś efekty. Dwa razy w tygodniu, to jak na takiego młodego mężczyznę, nie jest zawrotna liczba.
Jeśli nie przyniesie to poprawy, to być może będziesz musiał zasięgnąć rady fachowca. Oczywiście jeśli aż tak bardzo jest to ciągłe "stawanie" dla Ciebie nieznośne.
Pozdrawiam

A mi właśnie wydaje się że zbyt często bo jak już nie masturbuje się od poniedziałku to dzisiaj pod prysznicem stanoł tylko wtedy jak go myłem więc już nie wiem.

Odpowiedz do tematu