Dołeczki Wenus - czy wiesz, co to jest? |
Autor | Wiadomość |
cape_horn Dołączył: 15 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 01 Lip, 2015 Dołeczki Wenus - czy wiesz, co to jest? |
|
| Od dawna męczyło mnie, jak nazywają się te seksi dołeczki nad pupą. I wreszcie znalazłem. Mówi się na nie zwyczajowo Dołeczki Wenus. Dodam, że rajcują mnie one i u ładnej, szczupłej dziewczyny jak i fajnego chłopaka. Czy Was też one kręcą?
A, znalazłem nawet ćwiczenia na ich większą widoczność: ćwiczenia na dołeczki Wenus
I faktycznie tak się zdarza, że nawet u szczupłych osób nie zawsze są one widoczne. | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Czw 02 Lip, 2015 |
|
| Nie jestem szczupły (ale też i szczególnie pulchny), pupę mam jednak raczej mocno pełną, i nie widziałem nawet zarysu takich dołeczków u siebie. Może muszę lepiej się przyjrzeć. Byłbym wtedy jeszcze bardziej seksi A wtedy - hooray! - mogłbym rwać kolegów "na dołeczki". | |
| |
 |
malehunk Wiek: 39 Dołączył: 24 Cze 2015 Posty: 57 Skąd: stąd | Wysłany: Nie 19 Lip, 2015 |
|
|  | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Lip, 2015 |
|
| Ja słyszałam, że to się nazywa 'zbiorniczki na spermę' | |
| |
 |
MałyPotworek 
Wiek: 28 Dołączył: 27 Lut 2015 Posty: 456 Skąd: Kuj-pom | Wysłany: Pon 20 Lip, 2015 |
|
| A ja, że to "miejsca na kciuki" | |
| |
 |
|